Napisano 26 Czerwiec 201113 l świetnie sobie radzisz z anatomią. skrobnąłbyś kiedyś jakiegoś time lapsa jak dłubiesz, a nie same turntable'y (nie wiem czy dobrze odmieniłem) :) pozdr.
Napisano 26 Czerwiec 201113 l Autor No dzięki. Może znasz jakiś dobry darmowy program do nagrywania, bo mi camStuio ciągle się sypie. Miałem jednego timelapas ale słabo wygląda po wrzuceniu na vimeo. Turnable dla reszty; http://vimeo.com/24457037
Napisano 26 Czerwiec 201113 l niestety nic poza CamStudio nie znam :( ten luzak taki jak na szkicu :] fajowski. btw, masz jakieś szkolne doświadczenie w związku z twoją radosną twórczością, czy jesteś samouk? pytam, bo strasznie mi się podoba jak sobie radzisz z anatomią i też bym tak chciał :) :D
Napisano 27 Czerwiec 201113 l Spoko. Willem Dafoe wymiata. W temacie masz "z bety" - testujesz juz bete czy miales na mysli ostatnia alfe6?
Napisano 27 Czerwiec 201113 l Również mi się podoba, przydała by się tylko lepsza prezentacja tych sculptów. Fajna jest też ta kobieca główka na zbcentral, której tu nie zamieściłeś. pzdr.
Napisano 27 Czerwiec 201113 l Autor lukanus, doświadczenia brak - tylko w plastyce miałem 6 :D w podstawówce, potem dłuugo nic (26 lat mam), a teraz sobie dłubię jak czas pozwala. Ja tam widzę, że wymiatasz. Jedyne co mogę tobie polecić to dobre referenje - googlnij 'strength training anatomy'. Nezumi- dzięki, teraz jak patrzę to dziwne brwi ma i nos ale co tam. Tak alpha. Dzięki slowiak - ano cieszę sie, że się podoba. Co do przezentacji, to zjednej strony masz rację, ale z drugiej to te rendery cukierkowe z vraya tak mnie jakoś nie kręcą. Kobitki nie wrzuciłem, bu już mi się nie podoba ;/, znaczy nie była zła ale dobra też nie.