bareja Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 Hej! Ukazal sie fajny artykuł ;) http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1981&Itemid=68 Pozdrawiam :)
Gość e=mc^2 Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 najbardziej podoba mi sie to: "We are very conscious about work life balance here. We strive to pack in as much work possible between Monday to Friday in order to keep the weekends open to explore Sydney or unplug and relax somewhere calming. The region has an abundance of pleasant distractions from our working lives." ;)
SYmek Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 najbardziej podoba mi sie to: "We are very conscious about work life balance here. We strive to pack in as much work possible between Monday to Friday in order to keep the weekends open to explore Sydney or unplug and relax somewhere calming. The region has an abundance of pleasant distractions from our working lives." ;) Co w tłumaczeniu na polski, znaczy, że czasami, jak dobrze pójdzie, masz wolne w niedziele :P.
Kroopson Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 faaaak... szkoda że australia jest tak daleko :)
Johny Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 Suwałki/Warszawa/Sidney :) neeeeee... posiedze jeszcze trochę w Polsce :) może kiedyś... :)
bareja Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Napisano 30 Czerwiec 2011 (edytowane) i co z tego ze daleko ? mi sie za polskim szalenstwem nie teskni ;) Edytowane 30 Czerwiec 2011 przez bareja
tmdag Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 wpadne z flaszką to sie zobaczy jak z tym "polskim szalenstwem" :) ps. czemu Cie nie ma tam na zdjeciach!? :P
bareja Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Napisano 30 Czerwiec 2011 jestem, jestem! na pierwszej fotce po lewej stronie, rozmyty duch to ja ;)
tmdag Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 (edytowane) jestem, jestem! na pierwszej fotce po lewej stronie, rozmyty duch to ja ;) nice! I see what u did there! :D Keep your feet happy ;] neeeeee... posiedze jeszcze trochę w Polsce :) może kiedyś... :) Nie pitol tylko wpadaj do nas ;] Edytowane 30 Czerwiec 2011 przez tmdag
Rekomendowane odpowiedzi