koton Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 Z mojej strony tyle: miazga, dawno nic tak dobrego nie widziałem Directed by Mischa Rozema Story by Mischa Rozema & Si Scott Production Company: PostPanic Executive Producers: Jules Tervoort, Ania Markham DoP: Jiri Malek, Mischa Rozema Music & Sound Design: Hecq Senior Producer: Annejes van Liempd Production Assistant: Jacinta Ramaker Production Designer: Roland Mylanus Editor: Mischa Rozema Prague Cast: Main Hero: Vladan Bláha Grafitti Guy: Tom Malar Main Hero Sister: Katerina Galova Post-Production: PostPanic CG Supervisor: Ivor Goldberg VFX Supervisor: Chris Staves 3D Artists: Jeroen Aerts, Matthijs Joor, Jurriën Boogert, Marnix Reckman, Adam Janeczek 2D Artist: Erwin van den IJssel 3D Interns: Cara To, Xander Clerckx 2D Interns: Mathijs Luijten, Per Westholm Compositing: Chris Staves, Ivor Goldberg, Adam Janeczek, Matthijs Joor Graphic Designs: Si Scott Additional Graffiti Elements: Florian Stumpe Matte Painting: Wieger Poutsma Additional 3D and Compositing: Storm PostProduction Production (Prague) by Savage: Executive Producer: Klara Kralickova, Pavla Burgetova Callegari Producer: Michaela Berkova Production Assistant: Vojta Ruzicka Prop master: Jan Fiala Location Scout & Management: Petr Bastar, Adam Fuchs Location: CREVISTON, a.s. Tattoos made by: Wowa tattoo prague Says Ania Markham, Executive Producer at PostPanic: “The images created by the crew of people working on the titles has been unbelievable, with nationalities represented including Dutch, Czech, English, Polish, German, Swedish and Belgian. It’s been a great opportunity for all of us to work together on a non-commercial project we’re passionate about and we’re so proud of the combined effort and final result.” Ktoś wie kto z rodaków maczał w tym palce?:)
Robertus Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Rzeczywiście świetne! Czuć tu wiele inspiracji , od wojny światów po half life.
CzAk1 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Na OFFF jedynie Ars Thanea zostało zaproszone. Gdzieś powinna nazwa się przewinąć na 00:58 zdaje się.
hubert Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Mischa sie widze nie rozpogodzil za bardzo, ale to moze i dobrze... :-) Rewelacyjna atmosfera. Kropka. h.
velopl Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 klimat niesamowity ale momentu z paznokciami nie moge przelknac...moze jestem zbyt drazliwy
Myszu Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 najlepszy zwaistun festiwslowy jaki widzialem ... szczęka opada
Pony Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Świetny trailer, klimat zachodzacy na postapo który uwielbiam więc trzymał mnie w napięciu do końca
CzAk1 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Ty jesteś mayk stronniczy ;) Btw. Warto byście obczaili też inne filmy tytułowe: z Nowego Yorku, Lizbony i zeszłoroczny.
polka dot Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 rozumiem to trailer jakiegoś nowego super filmu?
kotisded Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Chore. Mała przestroga- gdzie to k.... wszystko idzie?
koton Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 rozumiem to trailer jakiegoś nowego super filmu? Nie, to napisy otwierające festiwal multimediów w Barcelonie, wymieniają wszystkich twórców i uczestników. Ja widzę w tym sporo nawiązań do Tetsuo- Iron man.
Rekomendowane odpowiedzi