Napisano 1 Lipiec 201113 l Dopiero zaczynam uczyć się mental raya i mam taki problem. Chciałbym zrobić naklejkę na samochodzie. Mam materiał mi_car_paint_phen_x i chciałbym jakoś do niego dołączyć wspomnianą naklejkę (texturę z pliku z kanałem alpha). Może jakiś tutorial ?
Napisano 1 Lipiec 201113 l Może zrób na Layred Materiał teksturę z kanałem na jednym, na drugim layerze masz metalic paint, tylko na materiałach nie znam się za dobrze, wiec nie powiem jaki materiał dać na naklejkę
Napisano 1 Lipiec 201113 l Autor Layered Shader nie działa pod materiały mental reya więc trzeba to zrobić innym sposobem :(
Napisano 1 Lipiec 201113 l Layered Shader nie działa pod materiały mental reya więc trzeba to zrobić innym sposobem :( Dziala dziala. poczytaj w helpie
Napisano 4 Lipiec 201113 l Tak zerknąłem na DT i spotkałem coś takiego: http://www.digitaltutors.com/11/training.php?vid=8014 nie wiem o końca o czym, bo nie mam dostępu do normalnego komputera, a oglądanie na tym laptopie czegokolwiek to więcej niż koszmar ;)