Vega Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 (edytowane) No]2 Lukanus Morte Cookie_Monster Papa Pio Coyote Lukasz1330 Slowiak Pipboy Albert Vega Edytowane 1 Lipiec 2011 przez Vega
No]2 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Głos na morte. @Vega te moje pierwsze zdjęcie mogłeś wywalić ;p ..
Coyote Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 na pipboy Morte specjalnie zrobiłeś żeby wyglądała jak Navi czy zapomniałeś o wcięciu nos/czoło ?
ICE Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 na pipboy Morte specjalnie zrobiłeś żeby wyglądała jak Navi czy zapomniałeś o wcięciu nos/czoło ? Nie, po prostu kozystal tej z referencji. Moj glos na Slowiaka. Panowie pamietajcie o dobrej prezentacji, to naprawde duzo daje.
Dobrotek Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Papa Pio mnie rozwalił, jeśli chodzi o podejście :P Natomiast jeśli chodzi o wykonanie wahałem się między Slowiakiem a Albertem. W końcu padło na Alberta ;)
JoseConseco Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 No papa pio to ma całą sceną gotową i to z humorem. Reszta też świetna
Gość Morte Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 dzieki:) Ta ja zarzuce tematemL Orc Celebrites, czyli jakby wygladaly znane postaci popkultury swiatowej, gdyby w sredniowieczu to jednak orki wygraly wojne;)
Vega Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Napisano 4 Lipiec 2011 OK. W takim razie jutro ruszamy z nowym tematem :) Gratuluję wygranej Morte.
lukanus Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 skoro kolejny speed jeszcze nie wystartował i skoro dłubać będziemy busty (chyba), to może warto by wrzucić jakąś bazę, od której wszyscy by mogli zacząć, tak co by skupiać się tylko na skrobaniu i nie tracić czasu na modelowanie (niektórym zajmuje to 5 min, a inni potrzebują 1 godziny)?
Vega Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 Nie wiem :) Najwyraźniej nikt nie chce bazy :) Dzisiaj założę temat tylko jakąś planszę wyczaruję ;)
Vega Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 O bazie można pomyśleć przy następnej bitwie :) Porozmawia się o tym podczas trwania 34 edycji ;)
Rekomendowane odpowiedzi