Napisano 1 Lipiec 201113 l No]2 Lukanus Morte Cookie_Monster Papa Pio Coyote Lukasz1330 Slowiak Pipboy Albert Vega Edytowane 1 Lipiec 201113 l przez Vega
Napisano 1 Lipiec 201113 l na pipboy Morte specjalnie zrobiłeś żeby wyglądała jak Navi czy zapomniałeś o wcięciu nos/czoło ?
Napisano 2 Lipiec 201113 l Coyote napisał: na pipboy Morte specjalnie zrobiłeś żeby wyglądała jak Navi czy zapomniałeś o wcięciu nos/czoło ? Nie, po prostu kozystal tej z referencji. Moj glos na Slowiaka. Panowie pamietajcie o dobrej prezentacji, to naprawde duzo daje.
Napisano 2 Lipiec 201113 l Papa Pio mnie rozwalił, jeśli chodzi o podejście :P Natomiast jeśli chodzi o wykonanie wahałem się między Slowiakiem a Albertem. W końcu padło na Alberta ;)
Napisano 4 Lipiec 201113 l dzieki:) Ta ja zarzuce tematemL Orc Celebrites, czyli jakby wygladaly znane postaci popkultury swiatowej, gdyby w sredniowieczu to jednak orki wygraly wojne;)
Napisano 4 Lipiec 201113 l Autor OK. W takim razie jutro ruszamy z nowym tematem :) Gratuluję wygranej Morte.
Napisano 6 Lipiec 201113 l skoro kolejny speed jeszcze nie wystartował i skoro dłubać będziemy busty (chyba), to może warto by wrzucić jakąś bazę, od której wszyscy by mogli zacząć, tak co by skupiać się tylko na skrobaniu i nie tracić czasu na modelowanie (niektórym zajmuje to 5 min, a inni potrzebują 1 godziny)?
Napisano 7 Lipiec 201113 l Autor Nie wiem :) Najwyraźniej nikt nie chce bazy :) Dzisiaj założę temat tylko jakąś planszę wyczaruję ;)
Napisano 7 Lipiec 201113 l Autor O bazie można pomyśleć przy następnej bitwie :) Porozmawia się o tym podczas trwania 34 edycji ;)