slawek-ef Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Witam. Czy jest jakiś prosty lub skomplikowany sposób przeniesienia siatki Editable Poly do Cinema 4d i odwrotnie. Próbowałem w w maksie eksportować do pliku obj. ale w Cinemie siatka wychodzi strasznie zatrójkącona, o przenoszeniu z Cienemy do maxa nie wspomnę bo w ogóle straszna kaszana się robi. Może ktoś wie jak to zrobić ?
AdiJager Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Spróbuj innego formatu: .obj lubi robić takie dziwne rzeczy
slawek-ef Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Napisano 8 Lipiec 2011 próbowałem.. nic nie daje rady:( w eksporcie do gw::OBJ-exporter jest nawet opcja cinema 4d ale nic to dobrze nie działa ;/
dimaxion Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 kiedys był taki plug do eksportu plików 3ds z maxa do Cinemy i na odwrót, bo z tego co pamiętam, to 3dska importowana do Cinemy trianguluje każdy face i wywala co drugi. Jak sobie przypomnę, to dam znać.
Piotr7979 Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Z jakiej edycji c4d korzystasz? Wersja visualize ma moduł, o ile dobrze pamiętam, translatora formatów na bazie okino polytrans. Może to w jakiś sposób pomoże.
Piotr7979 Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 przed chwilą na to trafiłem, może sie przyda http://vimeo.com/22147020
Rekomendowane odpowiedzi