ramzess Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 Problem mam tego rodzaju: Stworzyłem sobie śliczną, przezroczystą szklaneczkę, chciałbym teraz umieścić w niej wodę, jednakze nie umiem tego zrobic, wiec jesli ktokolwiek moglby dac mi jakis link do zaufanego tutoriala, bylbym wdzieczny. Pozdrawiam Apostezjon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 Robisz cylindra i wkładasz do szklanki :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 albo jesli szklanka jest troszke niestandardowa to musisz sobie zrobic profil bocznego ksztaltu z spline i wtedy loft a ja mam swoj sposob na jeszcze bardziej wimaginowane ksztalty : >zaznaczam wewnetrzna powieszchnie szklanki do takiej glebokosci jaka mnie interesuje deataczuje ją :P i z editable poly w sub-poly robie create poly z verteksow gornych gdzie stwaza sie gorna powieszchnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 MASZ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 Co ta woda taka brudna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 MAXOWY (max 6 ) Ray trace water :) [Wyedytowany dnia 28-6-2004 > chveti] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 Albo idziesz na całość. Instalujesz real flow. I zaczynasz zabawę cząsteczkami reala:D Przepiękne efekty mógłbyś wtedy osiągnąć. Wylewające się rozbryzgi wody nie są mu groźne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
southside Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Real flow tez sie do tego nadaje ale jesli nie umiesz go obslugiwac szklanke nalejesz w jakis tydzien moze dluzej:) Nalac wode do szklanki lub inny plyn:)) mozesz takze za pomoca glue 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi