Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak w tytule działa ktoś na takiej konfiguracji, u mnie co drugi render wychodzi tak jak w załączniku - jakieś pomysły ??

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to dziwne na drugim kompie mam taka konfiguracje i nigdy nic takiego sie nie dzialo, podobie Ci wyskakuja photony na LW32 i LW64 ????

Napisano
  • Autor

na LW32 nie ma najmniejszego problemu a na LW64 jest jak widać i tak jak pisałem co drugi renere, jeden dobry drugi nie i tak w kółko - a i Winda i LW legalne

Napisano
  • Autor

no innym kompie o tej samej konfiguracji softwerowej jest OK, natomiast zauważyłem inną dziwną sprawę sceny z LW 9.6 błędnie otwierają się w LW10 i na odwrót - dotyczy to tylko ver. 64 na 32bit nie ma tego problemu - norma to czy coś u mnie nie halo ???

Napisano

miedzy wersjami, platformami zawsze cos sie moze walnąc. Trzeba byc na to przygotowanym :( staram sie robic na jednej maszynie ale zycie robi swoje...

Napisano
  • Autor
miedzy wersjami, platformami zawsze cos sie moze walnąc. Trzeba byc na to przygotowanym :( staram sie robic na jednej maszynie ale zycie robi swoje...

wiem o tym, ale jak w pytaniu u ciebie też tak jest czy nie ??

Napisano
  • Autor

Mam chyba rozwiązanie problemu, wygląda na to, że takie sytuacje zdarzają się tylko na XP64 na Win7 64 zdaje się, że jest ok