Napisano 28 Grudzień 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=G_BjgB9INH4 jak się wytłumaczysz? edit: mój błąd, świetna głowa Edytowane 29 Grudzień 201113 l przez Degustator
Napisano 29 Grudzień 201113 l Autor ttaaddeekk - dzięki - fajny avatar. Degustator - to raczej ziom z YT powinien się tłumaczyć. Chyba, że chodzi Tobie o to dlaczego Mitsuba jest najlepszym darmowym silnikiem renderującym ;). Bez dwóch zdań jest szybsza od yafaraya, cyclesa i luxa. Oczywiście nie mówię o GPU bo nie ma sensu porównywanie wydajności CPU z GPU. mafida - dziękuję
Napisano 29 Grudzień 201113 l JoseConseco - Degustatorowi chyba raczej chodziło o model ponieważ są identyczne : ) Też mnie to troche zdziwiło.
Napisano 29 Grudzień 201113 l Autor No cóż, model wrzuciłem na mój blog - patrz podpis- za free do testowania. Przy okazji można sobie eksporter do mitsuby po testować. Ale, że koledze z YT się nie chciało zrobić własnych testów to wrzucił wyniki z mojego blogu. Szkoda tylko, że mnie nie powiadomił o użyciu moich materiałów w swoim filmiku.
Napisano 29 Grudzień 201113 l Ok sorry jednak ty miałeś pierwszy ten model. Nie zauwazylem nawet daty postu myslałem ze jakis owy temat a nie sprzed paru miesiecy : )