JoseConseco Napisano 17 Lipiec 2011 Share Napisano 17 Lipiec 2011 Taka zabawa w sculptrisie i render w mitsubie na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Lipiec 2011 Share Napisano 17 Lipiec 2011 bardzo bardzo bardzo fajnie fajny klimat obrazka jako calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Degustator Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=G_BjgB9INH4 jak się wytłumaczysz? edit: mój błąd, świetna głowa Edytowane 29 Grudzień 2011 przez Degustator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 Bardzo fajna główka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2011 ttaaddeekk - dzięki - fajny avatar. Degustator - to raczej ziom z YT powinien się tłumaczyć. Chyba, że chodzi Tobie o to dlaczego Mitsuba jest najlepszym darmowym silnikiem renderującym ;). Bez dwóch zdań jest szybsza od yafaraya, cyclesa i luxa. Oczywiście nie mówię o GPU bo nie ma sensu porównywanie wydajności CPU z GPU. mafida - dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiszlak Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 JoseConseco - Degustatorowi chyba raczej chodziło o model ponieważ są identyczne : ) Też mnie to troche zdziwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2011 No cóż, model wrzuciłem na mój blog - patrz podpis- za free do testowania. Przy okazji można sobie eksporter do mitsuby po testować. Ale, że koledze z YT się nie chciało zrobić własnych testów to wrzucił wyniki z mojego blogu. Szkoda tylko, że mnie nie powiadomił o użyciu moich materiałów w swoim filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiszlak Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ok sorry jednak ty miałeś pierwszy ten model. Nie zauwazylem nawet daty postu myslałem ze jakis owy temat a nie sprzed paru miesiecy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi