arturadamczyk Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Witam forumowiczów, jest to druga umieszczana tutaj moja praca a w dodatku po bardzo długiej przerwie. Zwyklę znacznie częściej można mnie spotkać na http://forum.c4d-pl.org . Do rzeczy - wizualizacje te wykonałem głównie w celach sprawdzenia nocnego oświetlenia, którego wcześniej nie stosowałem, oraz sprawdzenia vray'woskiego blura. Scene i projekt wykonałem jakiś czas temu zmieniając jedynie scenerie pustynna na ziomową. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam, Artur Soft: Cinema 4D Photoshop Vray
Orangegraphics Napisano 23 Lipiec 2011 Napisano 23 Lipiec 2011 bardzo ładnie śnieg wyszedł na 1, drugie troche ma za zimne światło w środku jak dla mnie, jesZcze bardziej bym zróżnicował oświetlenie z zewnątrz i ze środka. Genralnie bardzo ładnie. zabrudzenia na tynku malowałeś na teksturze?
MRay Napisano 23 Lipiec 2011 Napisano 23 Lipiec 2011 (edytowane) Pogratulować, bardzo ładnie :] Jak Ci się pracuje w Cinemie - zakres modelingu? Masz jakieś porównanie z innymi softami ? Pozdr. Edytowane 24 Lipiec 2011 przez MRay
safian Napisano 23 Lipiec 2011 Napisano 23 Lipiec 2011 Nie znam się na wizualizacjach, aczkolwiek śnieg wyszedł na prawdę dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi