Napisano 19 Luty 200322 l materiały i oswietlenie robią wrazenie. zreszta cala pracka jest nuiezla, ale te elementy najbardziej.
Napisano 19 Luty 200322 l Hmmm. Co prawda to kulki :) i stwistowane - cos ale wyglada bajer. Zrob cos barzdiej skomplikowanego :P
Napisano 20 Luty 200322 l huh! wizualnie ciekawe... mimo wszystko jedna przyczepie sie :D otoz - poziome \"twisty\" (jak mniemam sa 2) przecinaja sie... i to troche niezabardzo wyglada... ale ogolne wrazenie na 5
Napisano 22 Luty 200322 l Twoje prace sa do siebie cholernie podobne!! W obydwoch uzyles tych sAmych texturek:D
Napisano 22 Luty 200322 l Twoje prace sa do siebie cholernie podobne!! W obydwoch uzyles tych sAmych texturek oraz identycznego tla:D W obydwoch pracach wykorzystales plugina Lume Tool,
Napisano 23 Luty 200322 l Autor o ile wiem lume tool jest do Softimage a to jest w 3ds(mental ray) one sa z tej samej serii
Napisano 24 Luty 200322 l No zakreciło sie hehe super masz textury cżłowiek sam tworzysz czy pobierasz ??
Napisano 2 Marzec 200322 l Loom Tool jest do 3ds Maxa:) Co do Softimage\'a to nie wiem, czy jest tak wiec sie nie bede wyklucal:) Skoro to zasluga rendera to jush pedze po Mentala
Napisano 3 Marzec 200322 l Autor Moge tylko podac specyfikacje sprzetu-ile sie renderowalo nie pamietam choc niezbyt dlugo- wiec:dual PIII500,384RAM. Lume Tools-nie wiedzialem,ze jest takie narzedzie pod 3ds(bylem zainteresowany tym rozszerzeniem ale od Mental Images otrzymalem informacje, ze to tylko pod XSI-stad moja odpowiedz; wiec moze chodzi o dwie rozne zeczy? pozdrawiam tomek
Napisano 16 Kwiecień 200321 l bardzo mi sie podoba, oswietlenie jest dobre i te ksztalty, ahh. lubie takie pracki, bo wygladaja na proste, ale robia cudowne wrazenie...
Napisano 16 Kwiecień 200321 l No fajne tylko mi bardziej to przypomina broszke ale tak jest bardzo fajnie
Napisano 9 Sierpień 200321 l No, zgadzam się, jest zarąbista... dobre teksturki, światełko w tunel i gitara, wychodzi właśnie coś takiego :) Gratulacje!
Napisano 20 Sierpień 200321 l super..... zebym i ja kiedykolwiek zrobila chociaz plyte CD [rotfl2] [lol2]