Por@szek Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Moja pierwsza postac. Mozecie mnie tyrac, opinie mile widziane. [Wyedytowany dnia 29-6-2004 > Por@szek]
kx Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 mocno przypomina oryginal! =) kiedys bylem zapartym fanem dragon balla i ciezko o tym powiedziec cos zlego... tylko cos nie gra z tymi ustami
Max Schreck Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Przyznam się, że nie wiem jak wygląda oryginał, ale nad teksturką możnaby jeszcze trochę posiedzieć - trochę ją urozmaicić. Poza tym niebardzo widać te 3,2 k face\'ów - pokaż siatkę :).
RK Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Faktycznie wygląda trochę jak 2,5 K... Modelik mimo to przyjemny.
sayonerka Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Witam. No ja tak jak przedmowcy, orginalu nie widzialem ale modelki mi sie podoba, jesli bedzie Ci sie chcialo i bedziesz dysponowal czasem to mozesz go wstawic do jakiejs gierki, aby zobaczyc go w akcji. Podpisuje sie pod prosba o siatke. Pozdrawiam!
Kusanagi Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 witam kolege ;) jak na pierwszy model postaci to calkiem niezly. troszke poligonów duzo ale palce sa osobno wiec moze dlatego ;) poza tym ok - texturke popraw i bedzie spoko. pozdrawiam
darkelf Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 hej... faktycznie, srednio przypomina oryginal... mam jeszcze jedno pytanie - robisz to do jakiegos moda??
BigBird Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Nikt sie nie czepia to ja sie przyczepie :] po pierwsze to pasek daj nizej bo wyglada trocze nie tak , po drugie to mial troche bardziej podluzna twasz , a po trzecie daj siateczke i pokasz go od fratu bo trudno jest sie bledow dopatrzec z tych perspektyw co dales :]
Rekomendowane odpowiedzi