Napisano 29 Czerwiec 200420 l Moja pierwsza postac. Mozecie mnie tyrac, opinie mile widziane. [Wyedytowany dnia 29-6-2004 > Por@szek]
Napisano 29 Czerwiec 200420 l mocno przypomina oryginal! =) kiedys bylem zapartym fanem dragon balla i ciezko o tym powiedziec cos zlego... tylko cos nie gra z tymi ustami
Napisano 30 Czerwiec 200420 l Przyznam się, że nie wiem jak wygląda oryginał, ale nad teksturką możnaby jeszcze trochę posiedzieć - trochę ją urozmaicić. Poza tym niebardzo widać te 3,2 k face\'ów - pokaż siatkę :).
Napisano 30 Czerwiec 200420 l Witam. No ja tak jak przedmowcy, orginalu nie widzialem ale modelki mi sie podoba, jesli bedzie Ci sie chcialo i bedziesz dysponowal czasem to mozesz go wstawic do jakiejs gierki, aby zobaczyc go w akcji. Podpisuje sie pod prosba o siatke. Pozdrawiam!
Napisano 30 Czerwiec 200420 l witam kolege ;) jak na pierwszy model postaci to calkiem niezly. troszke poligonów duzo ale palce sa osobno wiec moze dlatego ;) poza tym ok - texturke popraw i bedzie spoko. pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200420 l hej... faktycznie, srednio przypomina oryginal... mam jeszcze jedno pytanie - robisz to do jakiegos moda??
Napisano 1 Lipiec 200420 l Nikt sie nie czepia to ja sie przyczepie :] po pierwsze to pasek daj nizej bo wyglada trocze nie tak , po drugie to mial troche bardziej podluzna twasz , a po trzecie daj siateczke i pokasz go od fratu bo trudno jest sie bledow dopatrzec z tych perspektyw co dales :]