kamils46 Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Hej, robie juz chwile taki miecz. I Natchnołem sie na prboelm który nie umiem rozwiazac, otoz specjalnie zrobilem zeby boki miecz byly zaostrzone.Wszystko wydawalo sie okey dopoki nie sprawdzilemm na szybkim renderze efektu. zawazyliscie ze krawedz nie jest taka pochylna tylko jakby prosta a na viewporcie jest ladnie pochylona oto jeszcze ss z innego rzutu zoabczcie zaznaczylem strzalka ze tam model wychodzi po za krawedzi i nie moge tgo zreperowac. Msyslalem ze zaznacze krawedz i przesune ale to nawet krawedzi nie ma zreszta sami widzicie . Prosze o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 emm... moze zapoznaj sie z podstawami polymodelingu i tego jak powinna wygladać siatka, bo to co masz teraz to niestety mozna nazwac tylko masakrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 (edytowane) Ło jezu................................................"" to jedyne słowa , które "cisną" mi sięna usta. Ja czasami pytam się o różne sprawy ale żeby w ten sposób? Edytowane 12 Sierpień 2011 przez Dynamico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamils46 Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2011 Hehe , Najlepiej uczyć sie na własnych błędach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrs Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 masz rację, ale oprócz poznawania narzędzi trzeba liczyć się z pewnymi regułami. Jeżeli tak bardzo chcesz modelować miecz to tu masz przykładowy tutorial: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamils46 Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2011 ooo wielkie dzieki za link, napewno mi to zaswieci kolejna latarke w glowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi