Napisano 13 Sierpień 201113 l Witam wszystkich, siedzę i oglądam to forum, aż w końcu sam postanowiłem się zabrać za digital painting. Jestem właścicielem tabletu od miesiąca więc proszę o wyrozumiałość i cenne rady. Na początek jabłuszka coby wyrobić ręke: No i dalej polecę moje próby chronologicznie: A to już dzisiejsza praca na podstawie ilustracji Adama Hughes'a Z góry dzięki za krytykę. Mam nadzieje że zatrzymam się tu na dłużej :D Edytowane 29 Kwiecień 201212 l przez BPartoo
Napisano 14 Sierpień 201113 l o nawet dlon narysowales ..ja nie umiem rysowac dloni... na twoim miejscu skupilbym sie jednak na prostszych tematach. jakies kubiki draperie .zwykle przedmioty bym porysowal..stopniowo wzbogacal je o szczegoly ..w kolorze bym cos pokombinowal.nie wiem jakies glupoty ;) byle by robic.. o w plener tez moglbys sie wybrac z kartka ;) to pomaga. te biale tla a na nich jablka...nie rob tak.
Napisano 18 Sierpień 201113 l co do jabłuszka ;) ćwiczenie z jabłuszkiem polega na tym, żebyś kupił jabłuszko, położył koło monitora i je narysował tak jak je widzisz, a nie rysować z głowy wyimaginowane i bardzo "typowe" jaPko jak z kubusia puchatka :D ostatnie mi sie podoba, niemniej jednak ćwicz kolor i anatomie :D
Napisano 29 Kwiecień 201212 l Autor Wrzucam dwa kolejne szkice. Komentarze mile widziane :D Edytowane 29 Kwiecień 201212 l przez BPartoo
Napisano 29 Kwiecień 201212 l Wrzucam dwa kolejne szkice. Komentarze mile widziane :D ja tam widze juz 4 z dzisiaj. Pierwszy mi sie podoba.
Napisano 18 Maj 201212 l Ten wojak z tarczą jest bardzo fajny :) jak byś go pociągnął dalej to powiem, że był by jeszcze fajniejszy :) W ostatnim poście na drugim obrazku nie czuje głębi.. ale i tak jest nieźle. Tylko czemu ma sportowe buty? :P Pozdr :D P.S. Chciałbym już dobić do twojego poziomu... ale długa droga przede mną.