Napisano 13 Sierpie艅 201113 l Witam wszystkich, siedz臋 i ogl膮dam to forum, a偶 w ko艅cu sam postanowi艂em si臋 zabra膰 za digital painting. Jestem w艂a艣cicielem tabletu od miesi膮ca wi臋c prosz臋 o wyrozumia艂o艣膰 i cenne rady. 聽 Na pocz膮tek jab艂uszka coby wyrobi膰 r臋ke: 聽 No i dalej polec臋 moje pr贸by chronologicznie: 聽 聽 聽 聽 A to ju偶 dzisiejsza praca na podstawie ilustracji Adama Hughes'a 聽 Z g贸ry dzi臋ki za krytyk臋. Mam nadzieje 偶e zatrzymam si臋 tu na d艂u偶ej :D Edytowane 29 Kwiecie艅 201213 l przez BPartoo
Napisano 14 Sierpie艅 201113 l o nawet dlon narysowales ..ja nie umiem rysowac dloni... na twoim miejscu skupilbym sie jednak na prostszych tematach. jakies kubiki draperie .zwykle przedmioty bym porysowal..stopniowo wzbogacal je o szczegoly ..w kolorze bym cos pokombinowal.nie wiem jakies glupoty ;) byle by robic.. o w plener tez moglbys sie wybrac z kartka ;) to pomaga. te biale tla a na nich jablka...nie rob tak.
Napisano 18 Sierpie艅 201113 l co do jab艂uszka ;) 膰wiczenie z jab艂uszkiem polega na tym, 偶eby艣 kupi艂 jab艂uszko, po艂o偶y艂 ko艂o monitora i je narysowa艂 tak jak je widzisz, a nie rysowa膰 z g艂owy wyimaginowane i bardzo "typowe" jaPko jak z kubusia puchatka :D 聽 ostatnie mi sie podoba, niemniej jednak 膰wicz kolor i anatomie :D
Napisano 29 Kwiecie艅 201213 l Autor Wrzucam dwa kolejne szkice. Komentarze mile widziane :D 聽 聽 聽 聽 Edytowane 29 Kwiecie艅 201213 l przez BPartoo
Napisano 29 Kwiecie艅 201213 l Wrzucam dwa kolejne szkice. Komentarze mile widziane :D 聽 ja tam widze juz 4 z dzisiaj. Pierwszy mi sie podoba.
Napisano 18 Maj 201213 l Ten wojak z tarcz膮 jest bardzo fajny :) jak by艣 go poci膮gn膮艂 dalej to powiem, 偶e by艂 by jeszcze fajniejszy :) W ostatnim po艣cie na drugim obrazku nie czuje g艂臋bi.. ale i tak jest nie藕le. Tylko czemu ma sportowe buty? :P 聽 Pozdr :D P.S. Chcia艂bym ju偶 dobi膰 do twojego poziomu... ale d艂uga droga przede mn膮.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto