kentauro Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Praca wykonana w całości przeze mnie, zainspirowały mnie postacie Alexa Alvareza. Na razie same popiersia, ale planuję zrobić całe postacie. Wykorzystane programy to Maya, Zbrush i Photoshop, render mental ray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Ciemności widzę. Proponuję pomyśleć nad światłem kontrowym i ogólnie oświetleniem i kompozycją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kentauro Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2011 No właśnie z tym światłem trochę pokręciłem. Przez tą ciemność chciałem uzyskać bardziej mroczny klimat, ale dopasowywanie światła i kompozycja to moja słabsza strona. Dzięki za uwagę, spróbuję nad tym jeszcze posiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 ale ma swoj klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi