Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

W koncu moge i ja zaczac :) Od razu wpadlo mi cos takiego do glowy:

crazy-bus-driver.gif

Taka stillka wyskakujacego busa z Jokerem (na niego chyba nie starczy czasu raczej). Lekko przejechane, zatrzymane w ruchu, cos takiego jak mookie z zuczkiem zrobil (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=77752)

Bez stresowo po 2-3h dziennie, nie ograniczam sie do softow, bedzie tam chyba wszystko, max, maya, 3dcoat, zbush, ps, itd... a i CryEngine sie przetestuje :)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

xD no bardzo oryginalny pomysł. Zrobisz temu autobusikowi jakieś fajne malowanie, jakaś dodatkowa stylizacja, czy bez szaleństw? :)

Napisano
  • Autor

Co bedzie to bedzie :) Tak jak pisalem, bez stresu :)

Jak narazie zaczalem sobie blokowac obiekty zeby wyczuc dynamike w scenie. Max odmawia posluszenstwa (cos chyba z nowa grafa nie ten tegez), a wolalbym ta czesc akurat w nim zrobic. Na ten etap chcialbym poswiecic jak najwiecej czasu - pewnie do konca weekendu, bo to cos co bym nazwal crucial w danej pracce :P

Napisano
  • Autor

Mału up. Oczywsicie dzis sie dopiero zabralem za robote :P

up1g.png

Mam nadzieje, ze juz widac o co mniej wiecej mi chodzi. Sporo roboty, scenka wcale nie jest dynamiczna, duzo wyrzucaonych w powietzre kawalkow sciany musi byc i ten fajny gesty pyl tez nie nalezy do najlatwiejszych.

Boje sie o polycount sceny i czy 2k textury beda sie dobrze prezentowaly :)

Napisano
  • Autor

Chcialbym głośno i jeszcze przed końcem oficjalnie wycofać swoje uczestnictwo :)

Tłumaczę to tym, że przeprowadzaliśmy się, potem było sprzątanie domu przez 4 dni, potem parapetówki, potem się zakochałem, potem złamano mi serce, potem się okazało że to nie prawda i dalej jestem zakochany, potem wieczór kawalerski i wesele, potem crunchtime, a na sam koniec tydzień temu zakupiłem WOWa.... i to już był gwóźdź do trumny :)

Zarzucać tego co mam nie chcę i nie widzę sensu :)

Powodzenia wszystkim :)

Napisano

nie ma co się tłumaczyć ;) szkoda że się nie udało :) powodzenia następnym razem!