lukiszlak Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Cześć mam taki problem iż dałem sobie na background obrazki referencyjne i nie umiem ich usunąć :/ wiem pewnie mnie zbesztacie ale szukałem w internecie i jedyne rozwiązanie jakie znalazłem to wpisać jakaś komendę w scripts ale ona nie działa. Mógłby mi ktoś pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 menu Rendering > Envrionment... kliknij prawym na Envrionment map i wybierz Clear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 ja bym stawiał że chodzi o viewporty więc Alt+B odznaczyc Display Background Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiszlak Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2011 obydwoje pomogliscie : ) bo chodziło i o background i o background w renderze : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 w rzazie co, renderuj np do tifa z kanałem alpha - wtedy możesz kanał z tłem łatwo odizolować za pomocą selekcji w PSie i wywalić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi