Jump to content

Scena 3d: Monopolowy

Klamot

Recommended Posts

Posówam się do przodu, mozolnie, ale zawsze... zrobilem dach, a przynajmniej jego widoczną część, a także zabrałem sie za texturki. Może ktoś mi podać jakąś stronke gdzie znajde teksturki tynków? żeby monopolowy szary nie był :P . Sory za jakość tych renderkow, ale chodzi mi teraz tylko o ksztalt, nie chcialo mi sie czekac az sie wyrenderuja porzadnie ;).

ulka4.jpg

ulka5.jpg

Guest User190

Proponuję najpierw skończyć modelować, a dopiero później teksturki!! Btw. pierwsze teksturki wyszły raczej bardzo miernie.. brak realizmu i konsekwencji w ich doborze.

Very dobrze podobają mi sie twoje kolory na skrzynce i rurze a le te kraty wydają mi sie troche faliste i jeszcze z tym oknem jakieś wgłębienie czy to cień :) ale very dobrze podoba mi sie

Pozdro

Romet

Wysłane przez Romet

Very dobrze podobają mi sie twoje kolory na skrzynce i rurze a le te kraty wydają mi sie troche faliste i jeszcze z tym oknem jakieś wgłębienie czy to cień :) ale very dobrze podoba mi sie

Pozdro

Romet

To ma być takie krzywe ;) chociaż może rzeczywiście zabardzo ściany, ale kraty mają być takie \"skatowane\", przecież ludzie trafiający do tego typu sklepów niezawsze zauważą że drzwi są zamknięte ;). Co do żuli Shahow to mam zamiar, ale to na samym końcu, przyznam szczerze jak narazie modelowanie twarzyczek mi niebardzo wychodzi...

Wysłane przez Marcin

sciagnij sobie Brazil RIO z www.splutterfish.com bo ten test to jest juz jak max rs 2 troche przestazaly....pozbedziesz sie chociaz tych napisow licencyjnych...

Ale przez to teraz mam pewien problem ;/ bo ta scenka była tworzona w tamtym brazilu, i teraz po zmianie, mówi że to nie było tworzone w RIO i plik jest otwierany tylko do odczytu ;/, co mam zrobić?? a także ten brazil renderuje tylko w rozdzielczości 512x384 :(