technoon Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Witam serdecznie:)) myslałem ze tu raczej nie wypada dawac prac które sie wykonało z polpca tutoriali . Wydawało mi sie ze ten dział jest tylko dla zawodowców a dla nas uczacych sie to tylko WIP został.... Ale widziałem tu to okno i postanowiłem wrzucic swoje:)) moze wreszcei uda mis ei jakies pozytywne głosy zebrac za moja twórczosc?? A to druga wersja wg mnie gorsza pozdrawiam Kuba [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > technoon] [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > technoon] [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > technoon] [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > technoon]
flesz_gordon Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 calkiem kul- pierwsze co mnie zrazilo to strasznie rozciagniete textury (rama okna) texturka cegiel - tam gdzie jest dziura z tynku - jest kapke nie proporcjonalna, wyglada na to ze chata byla budowana cegiel 10x10 cm :)
technoon Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 o wreszcie jakies pozytywne głosy:)) to jak te ramy poprawic??? zmniejszyc Gizmo w UVW Map??
Damian Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 kx : ładniej by było jak bys dał jedynie linka......
Marcin Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 hehe no niezle ale pare uwag... : 1 .po co taka rozdzialka ja mam 21\" i mnie szlag trafia jak ogladam takie rozmiary :P 2 .jestes juz 3 osoba ktora zamiescila tu efekt skaczenia tego tutoriala.....jak narazie najlepiej.... 3 . jest dosc duzy blad przy popekanej szybie z lewej ....przypuszczam ze to wina booleana .....takie zeczy juz sie recznie poprawia... :/ 4 .jakies framugi od okna maja za duzo noisa bo tak pofalowanych niewidzialem....jeszcze :P 5 .Mapowanie mapy sciany po wewnetrznej stronie obok okna widac ze jest to UVW Map ale z niepoprawiona skalą i mysle ze poprostu wcisnoles FIX i tak te gizmo zcisnelo..... ale ogolnie jest looz mi sie tam podoba......na przyszlosc daj mniejsze rendery....bo naprawde niema tu takich szczeg.... zeby je ogladac z bliska :P
technoon Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Witam zameiszczam poprawiony render co ey na to??
Rekomendowane odpowiedzi