technoon Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Witam!!! Mam małe pytanko :)) czy ktos wie do czego słuzy narysowany przezemnie przedmiot???/ Dodam ze jest to wynalazek jakiegos japończyka:)) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 o łał, przyda sie w toalecie, jak to wymysliles? juz ide zwijac i sklejac gazety, bede Ci wdzieczny za taki wynalazek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 co to przypinany na plecy podajnik na papier?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Dla tych co zgadna stawiam Licencje MAX 7 jak tylko wyjdzie;) moze ktos mi jeszce pomoze bo chiałem zrobic texture tego niebieskiego taka jak piłeczka golfowa ale nie wiedziałem jak:(... papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 hm... to moze to jest takie cos ze sie w gacie wklada i od razu sie samo podciera? ten pasek zmyla ludzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobii Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 zakladasz se to na glowe i masz chusteczki do nosa przy sobie, do podcierania nosa. prosze o licencje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs51/golf-pol.htm taka jak pileczka golfowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 imo jesli to papier toaletowy .... to to pod nim jest mocowane do glowy jak helm ..czyli co za tym idzie ....wisi nam srajtasma nadglowa podczas desantu ... ;p .... Pomijajac co to jest ...najladniejszy jest jedynie pasek .... choc takze daleki od idełu ... nerka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 pasek rulez....all oter sux :P to jest w.g. mnie wynalazek z koncepcja \"jak nie przesrac sobie zycia\" czyli sraj-taśma na glowe..... w mango za jedyne 99,99zł + przesylka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 To teraz zrob drugi wynalazek jponczykow, czyli przyssawke na glowe, ktorą przylepia się do sciany lub szyby w metrze. Sluzy ona do tego by swobodnie mozna bylo spac, bez rzyka, ze nam gdzies glowa opadnie ;). Ah ci japonczycy.Tak nawiasem mowiac, to widzial ktos patyczki do jedzenia z wiatraczkiem chłodzącym? tez skosnookich geniuszy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 No jak żółci już coś wymyślą :) Ale swoją drogą ta przyssawka by mi się przydała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 papierowa zbroja.. a to pewnie jakiś hełm srejtaśmowy, zapinany pod brodą. Ewentualnie przenosny prywatny srejtaśmo-trzymacz :> poprosze licencje :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 według mnie to jest podręczna rolka do papieru. Przypyniasz ją tak samo jak pasek do spodni rolką do tyłu i się na bierzącą podcierasz. Dla kobiet powinna powstać wersja \"always\". przedewszystkim papier nie powinien być szorstki w tej wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Gratuluje Wszystkim !!!! Szczególnie Mobii\'emu który jako pierwszy odpowiedział na pytanie! Licencje na maxa juz wysyłam!!!!;) Tak rzeczywiscie przypina sie to do głowy i w czasie kataru masz zawsze podreką papier do niosa:)) Dzieki za dobra zabawe:)) pozdrawiam XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > technoon] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobii Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Mobii to \"który\" a nie \"która\" :P Licencja troche drogo wyjdzie :P Zamieniam na czteropak Tyskacza :DDDDD Pozdro dla Wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi