tutorialik Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Witam, zapraszam do nowego serwisu www.tutorialik.pl w którym znajdziecie tysiące tutoriali z zakresu grafiki 2D, 3D, programowania, www, edycji wideo oraz darmowe zdjęcia. Pozdrawiam,
Gość Chrupek3D Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 mi nie działa, rozjeżdża się cala strona...
tutorialik Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 A jakiej używasz przeglądarki? Serwis jest przygotowany i testowany na: IE8, Firefox, Safari, Chrome. Będę wdzięczny za print screen.
Gość herman_dwazero Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 To jest świetne! u mnie wszystko działa :)
Pawelkos Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 mi tez sie rozjezdza screen z najnowszej Opery: Uploaded with ImageShack.us
tutorialik Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Problem wynikał z tego że Opera w odróżnieniu od innych przeglądarek dodaje sobie jeszcze marginesy do elementów strony. Teraz powinno być lepiej :)
AdiJager Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Tylko po co ten facepalm? i jeszcze na dodatek wjeżdża w menu.
tutorialik Napisano 7 Wrzesień 2011 Autor Napisano 7 Wrzesień 2011 Dziękujemy za wejścia na naszą stronę i cenne uwagi. Dzięki Wam usprawniliśmy wiele elementów strony i jeszcze w tym tygodniu wprowadzimy bazę darmowych zdjęć dla grafików.
zgred Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Nieruchoma stopka i nieruchomy top jak się przegląda tutorial to zły pomysł, pomniejsza to tylko ekran.
tutorialik Napisano 7 Wrzesień 2011 Autor Napisano 7 Wrzesień 2011 Zdecydowaliśmy się na takie rozwiązanie, żeby użytkownik przeglądając tutorial miał zawsze pod ręką przyciski "przetłumacz tutorial", "zgłoś niedziałający link", "strona autora".
zgred Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 No tak fajnie, że na wierzchu są te opcje, ale po co mają zajmować 1/3 ekranu? Nic mi do tego to tylko moja opinia, ale ja dałbym po boku jakieś małe menu podążające za scrollem z tymi opcjami.
tutorialik Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 RSS uruchomimy, jak pojawią się w naszym serwisie aktualności i będzie co zasysać ;) A w międzyczasie coś dla facetów - photoshopowych chirurgów plastycznych :D Tutorial - Powiększanie biustu: http://www.tutorialik.pl/component/sobi2/?sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=1728
mirach Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 A w międzyczasie coś dla facetów - photoshopowych chirurgów plastycznych :D Tutorial - Powiększanie biustu: mmm, nie ma to jak pokazac klase na samym poczatku. Z pewnoscia glownym zainteresowaniem urzytkownikow max3d.pl jest powiekszanie biutow.
mkeruj Napisano 10 Wrzesień 2011 Napisano 10 Wrzesień 2011 Koniecznie popracujcie nad ortografią opisów. Tutki o materiałach i świetle warto podzielić na różne silniki, bo początkujący się pogubią.
Rekomendowane odpowiedzi