Napisano 3 Wrzesień 201113 l Hejka! sto lat tu nie pisałem, aż mi się ręce pocą;) Ja taką panią będę robił: koncept jeszcze dopieszczam Edytowane 5 Wrzesień 201113 l przez pietrius
Napisano 3 Wrzesień 201113 l Przyznam, że póki co nawet ładnie trafiasz w to co jest na koncepcie, keep working :)
Napisano 5 Wrzesień 201113 l Bardzo realistyczna :) wygląda nieźle, ale proszę, nie pokazuj jej piersi xD
Napisano 5 Wrzesień 201113 l ... proszę, nie pokazuj jej piersi xD Jak to ;/ Idzie nieźle, fajna buzia;)
Napisano 5 Wrzesień 201113 l n-pigeon tak sobie dla beki napisał z tymi piersiami w sumie nie są jakieś dorodne ;D a model no na razie chyba okej poczekam na wiecej scluptu
Napisano 5 Wrzesień 201113 l n-pigeon tak sobie dla beki napisał z tymi piersiami Nie, on na pewno na serio pisał, ja też zresztą:rolleyes: :D . Pietrius ciśnij.
Napisano 5 Wrzesień 201113 l po prostu biust i brzuch na wierzchu przy tej postaci mi wyjątkowo nie pasuje :P mówiłem serio :O ciuchy na koncepcie są gites
Napisano 9 Wrzesień 201113 l Autor Dekolt będzie;b, po coś go zrobiłem na koncepcie, może zachowam dwie wersje i się zobaczy. wygrzebałem się z hardsurface modelingu, teraz ciuszki