pietrius Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 (edytowane) Hejka! sto lat tu nie pisałem, aż mi się ręce pocą;) Ja taką panią będę robił: koncept jeszcze dopieszczam Edytowane 5 Wrzesień 2011 przez pietrius
Dagonet, Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Przyznam, że póki co nawet ładnie trafiasz w to co jest na koncepcie, keep working :)
n-pigeon Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Straszna pani :) Szybko ci idzie i wygląda nieźle.
n-pigeon Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 Bardzo realistyczna :) wygląda nieźle, ale proszę, nie pokazuj jej piersi xD
ultrakaka Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 ... proszę, nie pokazuj jej piersi xD Jak to ;/ Idzie nieźle, fajna buzia;)
Dagonet, Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 n-pigeon tak sobie dla beki napisał z tymi piersiami w sumie nie są jakieś dorodne ;D a model no na razie chyba okej poczekam na wiecej scluptu
ultrakaka Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 n-pigeon tak sobie dla beki napisał z tymi piersiami Nie, on na pewno na serio pisał, ja też zresztą:rolleyes: :D . Pietrius ciśnij.
n-pigeon Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 po prostu biust i brzuch na wierzchu przy tej postaci mi wyjątkowo nie pasuje :P mówiłem serio :O ciuchy na koncepcie są gites
pietrius Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 Dekolt będzie;b, po coś go zrobiłem na koncepcie, może zachowam dwie wersje i się zobaczy. wygrzebałem się z hardsurface modelingu, teraz ciuszki
Rekomendowane odpowiedzi