Gość Mateusz1994 Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Oglądałem film jak zrobić puszkę ale twórca nie pokazał jak ją tak wykończyć aby było wszystko co widnieje na prawdziwej puszce.Proszę o szybką i precyzyjną odpowiedź.Jak pytanie jest banalne to mi wybaczcie bo dopiero zacząłem przygodę z tym programem:)
mookie Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Trudno o szybką i precyzyjną odpowiedź skoro pytanie jest nieprecyzyjne (choć szybkie).
mirach Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Proszę o szybką i precyzyjną odpowiedź do tego to potrzeba zadac precyzyjne pytanie. Narazie mozna sie tylko domyslac ze chodzi ci o dodanie tekstury na puszke. edit: mookie :D
olaf Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 najlepiej zapytaj youtube'a tam jest masa stuffu na Blendera. Sam się wszystiego uczę obecnie z youtube. np. http://www.youtube.com/results?search=Search&resnum=0&oi=spell&search_query=blender+texture+mapping&spell=1&suggested_categories=1%2C27%2C26&sa=X
Rekomendowane odpowiedzi