janior88 Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam. Kilka dni temu kupiłem kartę gtx 580 Twin Frozr II OC. Ze względu na to, że jest to karta z najwyższej półki, spodziewałem się, że szczęka mi opadnie. Tymczasem grafiki zupełnie szału nie robi. Fifa 11 prezentuje się gorzej niż na radeonie mojego kuzyna za 400 zł. Zupełnie tego nie rozumiem. Wytłumaczcie mi dlaczego tak jest. W Call of duty: black ops mimo wszelkich ustawień na full widzę schodkowane krawędzie obiektów i postaci. Czy możliwe, że nie doinstalowałem czegoś po prostu? W panelu sterowania Nvidia wszystko ustawiłem na full. Z góry dziękuję za odpowiedź. Zawiedziony posiadacz gtx 580. Przeprowadziłem test 3d Mark 2011 i pokazuje mi w trybie extreme (full hd itp) od 8 do 10 klatek. Wszystko się tnie... Edytowane 9 Wrzesień 2011 przez janior88
Miłosz3ds Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 A reszta sprzętu jak wygląda? Zwłaszcza proc i płyta główna?
mirach Napisano 10 Wrzesień 2011 Napisano 10 Wrzesień 2011 ja bym zapytal jeszcze o zasliacz, ta grafa zjada mase wattów.
janior88 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Mój sprzęcik to: Procek i7 2600K. Płyta: Asus Sabertooth P67 3.0 Ram: Patriot 1333 mhz 16 GB. Zasilacz Chieftec 750 W CFT - 750-14 CS Windows 7 64 bit Ultimate
olaf Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisano 26 Wrzesień 2011 a sciagales rozne wersje sterownikow? moze producent dolozyl do plyty to co bylo w chwili puszczania na rynek a np. nie była to jakaś udana wersja. A tak spytam czy na pewno pokazuje Ci 580GTX w systemie? Druga sprawa pierwsze co mi wyskoczyło w googlu to problem innego usera - musiał wylaczyc OC za ktore doplacil przy zakupie moze to pomoze.
ApaczoS Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisano 26 Wrzesień 2011 Może to i głupie ale sprawdź czy podpiąłeś oba zasilania, ta karta ma 6 i 8pinów do wtyknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi