Godzil Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 Cześć! Kolejna treningowa, szybka wizka. Chyba przeostrzyłem w postpro...? Co myślicie?
maciek.m Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 Wszystko naprawde fajnie wyglada ale... :) ale zacznijmy od dobrych rzeczy w moim mniemaniu, roslinnosc fajna w krzaczkach widac trawke jakies kamyczki i nierowna ziemie podoba mi sie :) niebo tez jest ladne :) Ale calosc jak dla mnie mocno za ciemna w porownaniu do nieba, wiem ze to z 2 strony swieci i tu cien i wogole ale dla mnie za ciemno :P a moglbys powiedziec jak niebo zrobiles? to jakis gradiecik czy pedzlem w szopie mazniete i kolorki dobrane?
Godzil Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Napisano 20 Wrzesień 2011 Niebo to VRay sky podpięte do swiatła i kolor zmieniony w PS :O :) Mówisz ze za ciemno? Hm... może może... to rozjaśnię w PS zanim wrzucę do portfolio, dzięki. Kurcze mam tendencje do ściemniania...
siter90 Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 za ciemno :) , ogólnie bardzo fajne :) i takie pytanko, światła z tej lampy przed wejściem to IES ? wydaje mi się, że są zbyt blisko tzn. dają zbyt blisko światło niż powinny
Godzil Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Napisano 24 Wrzesień 2011 Tak, światła to IESy i sa ustawione w miejscach żarówek więc nie wiem skąd masz to wrażenie. Ale dzieki za wskazówkę!
Tores Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Smutne światło w środku. Dla kogo trenujesz szybkie wizki w których tyle brakuje?
Godzil Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Napisano 25 Wrzesień 2011 Przerabiałem zdjęcie, i pomijając fakt, że jest kapkę za ciemno, efekt wyszedł mi dość podobny.
Rekomendowane odpowiedzi