Napisano 3 Lipiec 200420 l nio sa tam kamery obok swiatel w zakladce ze strzalka :create \"sie nazywa a pozniej zakladka camera :) do wlaczenia zapisu przycisk ANIMATION czy jakos tak choc w maxie 5 i 6 chyba inaczej jest to ja juz nie wiem o co chodzi :( [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > rowr]
Napisano 3 Lipiec 200420 l \"to ja juz nie wiem o co chodzi :(\" Nie przejmuj sie, ja tez nie wiem ;)
Napisano 4 Lipiec 200420 l albo korzystasz z \"showview\". W tele tygodniu drukują numerki poszczegolnych programów :P
Napisano 4 Lipiec 200420 l domyślam sie ze chodzi mu o \"motion capture\". Ceny tego sprzętu nie znam, nie wiem gdzie dostać, użyj google.com :)
Napisano 4 Lipiec 200420 l wes zbuduj box....potem wes nacisnij na dole ekranu \"auto Key\" i potem przesun taki suwak do 10 (na dole ekranu) i zmien połozenie box`a potem w 20 i tez zmien polozenie box`a i nacisnij \"play\". Chyba oto ci chodzi?
Napisano 4 Lipiec 200420 l wes zbuduj box....potem wes nacisnij na dole ekranu \"auto Key\" i potem przesun taki suwak do 10 (na dole ekranu) i zmien połozenie box`a potem w 20 i tez zmien polozenie box`a i nacisnij \"play\". Chyba oto ci chodzi?
Napisano 4 Lipiec 200420 l jackob >spamerze :P:P:P skasuj klilka wypowiedzi co ci sie powtazaja.... a co do pytania to jest w stylu chodzcie zrobimy film ale niewiemy jak....boze pochamujcie sie od zadawania takich pytan.....
Napisano 4 Lipiec 200420 l Autor JEJKU!! NIECJODZI MI O ZADEN SPRZENT! Chodzi mi aby nagrac W PROGRAMIE ruchy przedmiotu!!
Napisano 4 Lipiec 200420 l o boshe, kolego zawias...tzn zawas.. jest fajne forum na www.mportalik.pl , gdzie pro graficy udzielaja odpowiedzi na takie pytania. tu na max3d.pl sa same leszcze i nikt nie jest w stanie Ci pomoc.. przykro mi...
Napisano 4 Lipiec 200420 l dirty odpowiedz dalem kilka postow wyrzej ale sam za bardzo nie czaje o co mu chodzi
Napisano 4 Lipiec 200420 l Autor a wiecie jak wklejic teksture?? Albo miec papierki w 3d tak abym mugl modelowac według schematu?
Napisano 4 Lipiec 200420 l kurcze nie uzywaj tak fachowego slownictwa, bo zdaje sie ze nikt na tym forum nie ma pojecia o co ci chodzi. Sprobuj przemyslec to o co chcesz sie zapytac, sprecyzuj to i opowiedz jak najprostszymi slowami, bo chwilowo za bardzo mieszasz, najlepiej podaj jakis przyklad, albo rozrysuj :) bedzie o wiele latwiej.
Napisano 4 Lipiec 200420 l wiesz co sanki on jest na poziomie nauki pojęć wiec watpie ze odrazu zacznie modelowac..... przerob pare tutoriali bo bez tego co cienko widze.....