Bremen Napisano 20 Luty 2003 Share Napisano 20 Luty 2003 Ano chcialem tutaj zaprezentowac swoja pierwsza w pelni pomalowana postac...szkic nie jest moj (niestety nie umiem tak rysowac) ale reszta czyli kolorowanka tlo itp. to juz moje dzielo Ocence :P http://spin.ict.pwr.wroc.pl/~bremen/rysunki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 20 Luty 2003 Share Napisano 20 Luty 2003 ;) \"file:///c:/windows/pulpit/rysunki/rysuneczek.jpg \" popraw to ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 21 Luty 2003 Autor Share Napisano 21 Luty 2003 ano poprawiam :) http://spin.ict.pwr.wroc.pl/~bremen/rysunki/rysuneczek.jpg mam tylko prosbe nie przyczepiajcie sie zbytnio do tla :P...przyznam ze robilem je na szybko i wyszlo niechlujnie ale chodzilo mi glownie o pokolorowanie postaci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły Napisano 21 Luty 2003 Share Napisano 21 Luty 2003 mhm super ! na malaza sie nadajesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 22 Luty 2003 Share Napisano 22 Luty 2003 Troche za mało wyraziste cienie, nie widać tej głębi i rysunek stracił przez to swoją przejżystość. To tło to faktycznie lekki niewypał :D Ale ładnie kombinujesz. Szkoda tylko ze zrobiłeś samo kolorowanie a nie cały ten rysunek, wtedy bym może bardziej uwierzył w twoje zdolnosci. ...Myśle, że arobiłbym to lepiej :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 23 Luty 2003 Autor Share Napisano 23 Luty 2003 ano poprawilem kapke :P...moze byc teraz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 :\\ Na początku chciałem walnąć: Ekstra szkic potrenuj kolorowanie :\\ Ale przeczytałem twój tekst. Ogólnie całkiem nieźle, ale kolory do mnie nie przemawiają i straciłeś świetną kontrastowość szkicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 23 Luty 2003 Autor Share Napisano 23 Luty 2003 Gotham --> ano zgodze sie z toba ze swietny szkic :P...gdybym tak umial szkicowac to bym nie kolorowal tylko pochwalil sie szkicem :D:D...no ale koniec pitolenia i przechodze do pytania Mozesz mi dokladniej wyjasnic co miales na mysli mowiac \'straciłeś świetną kontrastowość szkicu\' ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 24 Luty 2003 Share Napisano 24 Luty 2003 bosze ja wiem ze jest 5 nad ranem gdy to pisze ale na ostatnim zalaczniku to prawie nic nie widac :D heheh ale jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 24 Luty 2003 Autor Share Napisano 24 Luty 2003 bartonfink --> ano rzeczywiscie nie widac ale z ta praca to juz skonczylem...ogolnie to chodzilo o sam koloring postaci czyli o to co w zalaczniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 26 Luty 2003 Share Napisano 26 Luty 2003 Widzisz zupełnie zgubiłeś światło. Spójrz na szkic. To jest gra światła na powierzchni. Ty to zupełnie spłaszczyłeś. Wręcz odwróciłeś, to co u niego było jasne, u ciebie robi się ciemne etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 26 Luty 2003 Autor Share Napisano 26 Luty 2003 Wybacz Gotham ale jak siem patrze na szkic i rysunek to tutaj nie widze zupelnego spaszczenia, oczywiscie sa niedociagniecie (nawet sporo) z gra swiatel spowodowane niumiejetnoscia dobrego malowania ale nie ze ja splaszczylem ten rysunek...fakt jak siem patrze to kapke cieni poodwracalem ale nie jest to duzo i jak siem przyjzec to tam gdzie jest ciemniej na szkicu to i na rysunku...tyle ze na szkicu masz wyrazny ciez bo jest po prostu mocniej narysowany olowkiem a niestety jak ja bym walnol czarny to by zepsulo malowidlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 26 Luty 2003 Share Napisano 26 Luty 2003 Hi, No to może spróbuję inaczej przekazać to co mam na myśli. Czy patrząc na twój obrazek można określić gdzie jest światło? A na szkicu? Dlaczego na niektórych elementach są cienie a na pozostałych nie? Etc. Ale ogólnie nie jest źle. Trenuj rysunek przede wszystkim, aby twoje prace powstawały od początku do końca twoimi rękoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 27 Luty 2003 Autor Share Napisano 27 Luty 2003 Gotham --> trenowac trenuje ale powiem ci szczerze ze myszka jeszcze na tyle dobrze nie operuje zeby szkicowac czy rysowac cosik..od czegos trzeba zaczac :P...cwiczyc ciwicze ale na papierku z cienkopisem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 28 Luty 2003 Share Napisano 28 Luty 2003 hej Gotham wsumie wyczerpal temat..ja dodam od siebie tylko jedna lekcje: - http://www.anticz.com/drawing1.htm chyba o to chodzilo. pozdrawiam [Edited on 28-2-2003 by Nezz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi