adamakis Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Czesc, jedo nowe eksperymentalne i minimalne, kazdy krytyka jest mile widziana. :)
asfalton Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 wow, świetny pomysł i wykonanie, krytyki brak :D
Tores Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Niby mogą się akceptować ale patrząc na przesunięcie raczej się rozdwajają i nie mogą znaleźć wspólnego sensu istnienia. O ile poprzednie prace łączyły się z tytułem tutaj odbiór każdy może mieć inny. Niby jest to kobieta i mężczyzna i chcą znaleźć wspólny język ale tu akurat tytuł do mnie nie przemawia. Dlatego jestem zwolennikiem jednoznacznych przesłań artystycznych bez tytułów.
adamakis Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Napisano 25 Wrzesień 2011 Prawda z tyulami jest troche ciezko czasami bo jest dosyc wazny, ten co oglada chce go polaczyc... ja trzymam tytuly poto aby archiwum miec i wiedziec oco chodzi bo juz mam jakas ilosc, ale mowiac prawde nie siedze dlogo aby je znalezc, moze przejde na untitled 01-01 itd?... zobaczymy... dzieki wam!
infected Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Ciekawa wizja. Podoba mi się abstrahując od subiektywnych odczuć innych użytkowników nie mam nic do zarzucenia.
Rekomendowane odpowiedzi