aduko Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 (edytowane) Witajcie, zmieniłem komputer i jakie moje było zdziwienie, gdy odkryłem, że zgubiłem płytę z instalką maxa :/ Z tąd moja prośba do kogoś z Warszawy, czy może mi pożyczyć na parę dni płytę z maxem 2011 design? z góry dzięki ;) Edytowane 27 Wrzesień 2011 przez aduko
aduko Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 No ludziska! Pomóżcie! Nowy komp kupiony a maxa nie mam! 2600K stoi i rdzewieje! Będę przez weekend w Krakowie, to może ktoś z tam tąd poradzi?
NV Napisano 28 Wrzesień 2011 Napisano 28 Wrzesień 2011 Jeśli masz licencje to nie możesz pobrać programu ze strony autodesk lub innych źródeł ?
aduko Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 A można pobrać? Z innych źródeł wole nie pobierać. zaraz popatrzę na autodesku ----------------------- Nope, nic nie ma, ale jak ktoś ma jakieś sprawdzone źródło, to poproszę o linka.
aduko Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 To, że mam licencję, nie oznacza, że wykupiłem też subskrypcje...
asblaze Napisano 28 Wrzesień 2011 Napisano 28 Wrzesień 2011 Pobierz normalnie triala i zainstaluj na swoich numerach.
Rekomendowane odpowiedzi