Napisano 4 Lipiec 200420 l Koncepciki które zrobiłem dzisiaj. Zbyt mało czasu by to był pełny Art i zbyt dużo aby nadawały się do speedów. Dlatego wrzucam je tutaj. Pozdrawiam!! Siepacz [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > Carioca] [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > Carioca]
Napisano 4 Lipiec 200420 l Bardzo przyjemne te concepty. Dla mnie najfajniejszy ten drugi, ma cos w sobie. Za to pierwszy wyglada jak jakis futurystyczny kwazimodo. Ja bym tak w kazdym badz razie nie narysowal wiec mi sie podoba;]
Napisano 4 Lipiec 200420 l Wszysto zbudowane z elementow ktore gdzies juz wczesniej na oczy mi sie rzucily. A ten robocik na dole, chyba najlepszy...
Napisano 5 Lipiec 200420 l Witam.Najbardziej jestem ciekaw co mogło by powstać z trzeciego konceptu. Będziesz dalej działać?Pozdrawiam.
Napisano 5 Lipiec 200420 l Witam.Najbardziej jestem ciekaw co mogło by powstać z trzeciego konceptu. Będziesz dalej działać?Pozdrawiam.