Skocz do zawartości

TSP#126 - ale mina! SONDA 18 użytkowników zagłosowało

1. 1. TSP#126 - ale mina! SONDA

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

clear.gif Tygodniowy Speedpainting #126 - ale mina! - SONDA!

czyli malujemy wymyslne , groteskowe jak najbardziej przesadzone miny , grymasy ,(mogą byc połączone z postawą całego ciała, pozycją w danej chwili...) zarówno mogą byc to ludzkie ,zwierzęce,.mechaniczne, kosmiczne ...pełna dowolnosc ograniczona jedynie waszą wyobraźnią...

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SONDY:
30.09.2011

RaVirr

dromader.jpg

Pete

sadigor.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

RaVirr ogółem całkiem fajnie ale mogłeś trochę bardziej dopracować .Mój głos idzie na Pete'a

Napisano

Spędziłem nad pracą mniej niż 15 minut, a wrzuciłem ją tylko po to by ktokolwiek inny zapodał swój obrazek (krótko, w celu mobilizacji innych) - gdybym wygrał wolałbym by uznano edycję za nierozstrzygniętą niż by ten malunek znalazł się w galerii tsp ;)

Napisano

well, trochę głupio. Może niech nao zapoda kolejnego tsp'a a ten uznamy za nierozstrzygnięty ? Powinien być w regulaminie jakiś punkt odnośnie ilości zgłoszonych prac czy coś ;p

Napisano

co to za wygrana :p dobra, dobra, już nie narzekam.

Napisano
  • Autor

Pete! przejdziesz po prostu do historii tsp ..:)

Napisano
co to za wygrana :p dobra, dobra, już nie narzekam.

Według mnie to jest całkiem fajna praca i nie masz co się przejmować. Mogłoby być jeszcze kilka czy kilkanaście innych a i tak jest zupełnie prawdopodobne że wygrałaby ta praca.

Z resztą nie ma się co stresować TSP to nie jest walka o złote kalesony :) To że nikomu nie chciało się bawić w tej edycji to imo jest spowodowane tym, że temat w sumie był dość trudny.

Napisano

hej, już nie róbcie ze mnie takiego zestresowanego człowieka ;p spoko, spoko.

Napisano

ojej, wygrałem. Spodziewajcie się nowego tsp jakoś wieczorem.