Napisano 30 Wrzesień 201113 l "Student Animated Music Video. This was made as exercises in animated Body Mechanics and Lip Sync to music. Thanks a million to Taio Cruz for making such an awesome song, and well done to all the students who worked on the animation. Hope you enjoy......J" Milo mi dodać, że miałem w tym swój skromny odział... i jeszcze jeden z nas, ale niech już sam się przyznaje ;) EDIT: dziękuję za przeniesienie Edytowane 6 Październik 201113 l przez asblaze
Napisano 30 Wrzesień 201113 l Rewelacja stary, którą postać Ty animowałeś? Gosciu z krawatem , robot, szary superheros i chłopak z baseballówce wyglądają bardzo dobrze.
Napisano 30 Wrzesień 201113 l Super ! To powinna byc animacja o przewodnictwie w unii ;) ... i jeszcze jeden z nas, ale niech już sam się przyznaje ;) No widac widac...Tomasz Grenda aka TomekMax
Napisano 1 Październik 201113 l Autor Hej .... fajnie, że się podoba. velopl > Tomek przygotował również przesetową scenę do renderów. Niestety nie każdy student z tego skorzystał, dlatego kilka ujęć odstaje wizualnie. rice > podział był na szoty. Zrobiłem tylko 2, bo na więcej nie miałem czasu. Moje strzały to : Edytowane 7 Październik 201113 l przez asblaze
Napisano 3 Październik 201113 l bardzo pozytywny klimat kolego - raz, że muza ciekawie dobrana to sam pomysł i realizacja porywa z krzesła do tańca :D
Napisano 3 Październik 201113 l naprawdę świetne:) ruchy postaci dynamiczne płynne i pełne życia szczególnie koleś w krawacie