Gość PietrasPete Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Jesień. Jedni nienawidzą tej pory roku, robi się zimno, słońce nie świeci tak jasno jak dawniej. Ich ulubiony czas - lato - powoli umiera. Drudzy cieszą się, że w końcu odpoczną od gorąca, popatrzą na ładne kolorowe liście, pozbierają kasztany podczas rześkiego spaceru. Totalnie wszystko co wam się wymarzy, wszystkie chwyty dozwolone (oczywiście zgodnie z regulaminem, a jak) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 10.10.2011 godz. 23:59. [ przedłużony - 15.10.2011] ed: hm, popieprzyły mi się numerki, to powinien być tsp #127 . Poprawiam. Edytowane 11 Październik 2011 przez PietrasPete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Rozumiem, że jakiś mod to już poprzykleja itd ? Tutaj moja propozycja na początek, obłąkany kasztaniak. Jakieś 40-50min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R&R Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 ...zima, wiosna, lato: konkurs plastyczny dla dzieci od lat 3...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Po standardzie, z rybą-półpowietrzonurkiem, kolory zgapione z fotografii : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) A tutaj ryba- powietrzonurek w pełnej okazałości, jako główny bohater: Przesunie ktoś wątek by było go widać ;) Edytowane 6 Październik 2011 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 To może jeszcze ja: Przepraszam za te gnioty :P (jak coś pod głosowanie ryba pójdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 posłałem już wcześniej wiadomości do modów, ale bez odzewu w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Ja kapituluję. RaVirr zrobił fajne rzeczy i to aż trzy więc zasługuje w całości na wygraną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 To rzucać nowy temat czy ktoś chce się dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Ja chcę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Do dzieła!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 CzAk1: a do kogo skierowane jest to do dzieła? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Nie marudź tylko maluj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Ale ja właśnie dla tego. Ja już skończyłem. Dwa posty wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nilfheim Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Tylko winny się tłumaczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 O, to w takim razie przedłużamy do ... 15.10.2011. Może ktoś jeszcze coś maźnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Nie wiem czy jest sens :P Był cały tydzień, lepiej dać sondę i lecieć z nowym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nilfheim Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 o jak będzie przedłużone to jeszcze coś skrobnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zi_q Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 (edytowane) To jak jeszcze mozna, to i ja dorzuce Edytowane 14 Październik 2011 przez zi_q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 @zi_q świetne! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGscape Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 (edytowane) To i ja się dorzucę: Edit: za dużo czerni mi się wkradło przy obrabianiu. Edytowane 14 Październik 2011 przez MGscape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zi_q Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 @MGscape: swietne! jak dla mnie win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 O ładnie, ładnie. Ruszyło coś :] Dziś piąteczek, więc może jeszcze coś kreatywnego się pojawi choć przyznam, że ciężko będzie rywalizować z MGScapem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Ok, prosiłbym o założenie sondy, bysmy mogli wyłonić zwyciężce i założyć nowy epicki (mam nadzieję) temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Sonda dziś od 14 już stoi. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=79706 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi