Napisano 4 Październik 201113 l Witam. Mam pewien BARDZO drażniący problem. Otórz niedawno działałem sobie na monitorze 22 calowym, niestety musiałem go oddać i przesiąść się spowrotem na 19 calowy... i... zonk. Okno z renderem mi się pojawia, ale okno z wyświetlonymi informacjami o renderze i progresem gdzieś zniknęło. Domyślam się, że jest tak jakby poza monitorem, tzn po prawej stronie gdzieś tam. Jak moge je jakoś nie wiem - wycentrować? Żeby było widoczne w oknie monitora? Pomoże ktoś? BAAAArdzo wdzięczny będę. Ciastuch.
Napisano 4 Październik 201113 l Zwiększ maksymalnie rozdzielczość, może okienko się znajdzie, ale podejrzewam że gdybyś mógł - już byś to zrobił. Możesz spróbować zresetować UI. Możesz też poszukać skryptu. :D
Napisano 4 Październik 201113 l Autor Wieeeeeeeelkie dzięki sly :) Skrypt pomógł.... Dobrze podejrzewałeś - próbowałem zmieniać rozdzielczość, ale większej już nie ma na tym monitorze, więc nic to nie dało :) Reset UI w moim wypadku też nie pomógł... Ale skrypt raz na zawsze załatwił sprawę :) Jeszcze raz wielkie dzięki ;) Rep. Ciastuch.