Napisano 5 Lipiec 200420 l Co sadzicie o takiej szawce do łązienki?? pozdrawiam [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > technoon]
Napisano 5 Lipiec 200420 l no...ekhm... no fajne...:) tylko ze wyglada jak skrzyzowanie szafki z goscinnego pokoju i zlewu wycignietego z lazienki... no mam takie wrazenie :> P.S.: nielot007: jesli chociaz troche przypominasz tego kota na swoim avatarze to nie dziwie sie ze nic nie widzisz :D
Napisano 5 Lipiec 200420 l albo mi sie wydaje (ale moze sie nie znam) ale zlew jest zwykle \"w szafce\" tzn jest takie specjalne wyciecie pod zlew
Napisano 5 Lipiec 200420 l moze ja sie nie znam, ale zlew moze byc w kuchni, a w łazience to jest umywalka a poza tym tak na szafką tez moze byc - przynajmniej takie widziałem (a to co o takich sadzę, to juz inna sprawa) a co do samej \"szawki\" :) - jej podpórki na dole są czarne czy ona nieco lewituje nad podłogą?
Napisano 6 Lipiec 200420 l powiem tak: Gdyby model był bez tekstur, dorzucił byś swiatło skylight z cieniami to by było zapewne lepiej. Teksturami dużo psujesz, aczkolwiek model też stroni swoją prostotą. :)
Napisano 6 Lipiec 200420 l >nielewituje (to pewnie collision tolerance z reactora :P ) no coz powiem szczeze ....... SUX zmien design szaFcki bo razi jak kot psa... :P wlacz 2 sajtet do widze ze ten loft to flipa niema chyba.... materialow brak wiec nic niepowiem :P swiatlo .... bys oszczedzil :P ogolnie sux..... scena lepiej by wygladala bez tej szaFcki
Napisano 6 Lipiec 200420 l brzydkie, niepraktyczne... P.S. zamiast umywalki moglby byc tam telewizor...
Napisano 6 Lipiec 200420 l Teraz ja! Gdzie jest lustro? Zawsze nad umywalka jest lustro a tutaj niema (chyba, że to ten prostokącik na szafce) ale ogólnie fajna prosta szafka za 99 zł w Ikea :)) Pozdrawiam!
Napisano 6 Lipiec 200420 l Odplyw pod umywalka nie moze taki byc - po to tam jest to wyciecie, zeby wchodzil tam tzw. syfon - takie: http://www.geberit.pl/pl/WebPolen.nsf/pages/prod-syf-2 ustrojstwo mocowane pod kazda umywalka. Pamietaj o tym! pozdr
Napisano 6 Lipiec 200420 l MareG: chcialem napisac o tym \"czymś\" ale fachowej nazwy nieznalem... ;) mam jeszcze takie pytanko: skąd leci woda?? ;)
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor wszyscy krzyczeli ale niektórym sie podobało ale nikt nie zaóważył ze nie ma kranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszce dorobie jak znajde czas...... pozdrawiam Kuba
Napisano 6 Lipiec 200420 l proponuję żebyś zaczął od początku, poczytał trochę tutków, pochodził po stronach z meblami :) szlifuj, szlifuj, a w końcu będzie dobrze :)