CzAk1 Napisano 11 Październik 2011 Napisano 11 Październik 2011 Zobaczcie jak powstawał trailer zatytułowany The Turning Point do najnowszej gry z serii Tomb Raider, która premierę będzie miała jesienią przyszłego roku. Wideo w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2032
voyager Napisano 11 Październik 2011 Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) "Przesłane przez CroftGeneration dnia 7 lip 2011" Tak mi się wydawało, że już gdzieś widziałem Mimo tego warto, bo i trailer i making of są świetne Edytowane 11 Październik 2011 przez voyager
CzAk1 Napisano 11 Październik 2011 Autor Napisano 11 Październik 2011 Ano...krążyło posieci jakiś czas temu, ale wróciło ponownie, a zapewne wiele osób nie widziało.
Dav Napisano 11 Październik 2011 Napisano 11 Październik 2011 No ja tego przyznam szczerze nie widzialem, a śledzę temat, bo gra zapowiada się genialnie, a trailer gorszy nie jest. :)
beny Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 2:07 - "...So we began the process of looking for a partner to be able to create this trailer. We looked at tons of people. We've worked with many people in the industry over the years from LA to the UK ..." ... ... which would mean they were looking in US, Canada and UK only :) stupid Hamericans :))
thecrev Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 trailery z serii są fajne i ładnie wylądają, ponieważ twórcy przykładaja się do nich bardziej niż do gry :D
Double_G Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 @beny: A ktoś powiedział, że szukali na całym świecie? :P
Rekomendowane odpowiedzi