Vehr Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Cześć wszystkim, Jest to moja pierwsza praca którą wrzucam do Galerii 3d. Pewnie wcześniej nie miałem odwagi lub prace nie zasługiwały aby je pokazywać szerszej publiczność. Praca jest tylko do portfolio. Niestety nie wystrzygłem się błędów:) Mile widziane C&C Pozdrawiam Tomek 3ds max, vray, photohop roślinki- XFrog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zi_q Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Swietne materialy, podoba mi sie tez czystosc i dbalosc o detale. Naprawde bardzo dobra praca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 No ładne! + 1. Mega fajny dywanik:) 2. Fajny materiał drewna na foteliku. - 1. Kanapa za ciemna - w zasadzie jedna plama czerni 2. Fotelik z widocznymi edge'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 dywan jest nap[rawdę świetny, generalnie jest to praca z pomieszanym poziomiem ponieważ np super dopracowane elementy jak wyżej wspomniany dywan, shader podłogi, fotela i np ścian stykają się z średnim wazonem, brzdkim kadrowaniem w głównym, pierwszy obrazku, brzydkim materiałem sofy, no i właśnie, sofa, dlaczego głównym elementem pracy jest jej nieciekawy tył? P.S. Chociaż w poście zapal światła na suficie skoro oświetlają ściany:) generalnie ładnie, ale detale niszczą odbiór, i głównie samo kadrowanie, zasłoniłes większość pracy nieciekawą sofą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Kwiatek i dzbanek mi nie leży poza tym super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 14 Październik 2011 Autor Share Napisano 14 Październik 2011 Dzięki za pozytywne komentarze. Przy kolejnych projektach powinno być lepiej(przerenderuje render z dywanem i kanciastym krzesłem). Aranżacja wnętrza i kadrowanie jakoś słabo mi wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Super dywanik. Krzesło kapkę kanciate, co już wyżej powiedziane zostało i ściany się nie podobają, ale to ze względu na gusta jedynie. Bardzo fajny render jak dla mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 więc tak. 1.dzbanek i kwiat 2.textura kartek chyba nie w tą stronę 3.Imitacja listwy przypodłogowej na 3 ujęciu między drzwiami a obrazem dobrze to widać (listwa wyglada jak textura na ścianie, ja bym zrobił model bo napewno realistyczniej by wygladało przy takim ujęciu.). Samo wnetrze mi sie podoba pewnie dlatego, że jestem jeszcze noobem jeśli chodzi o interiory, dywan bardzo ładny mniemam, że to hair and fur. Nie podoba mi się jak schodzi się ściana z sufitem mógłbyś tam dać jasną listwe bo teraz nienaturalnie to wyglada, popracuj nad tym a bedzię fajnie. Powodzenia przy następnym projekcie. ps. coś się dziwnie odbija po prawej na sofie jeśli to ma byc skóra czy coś podobnego to nie powinno się chyba tak odbijać Za oknem przeszkadza te małe drzewko mógłbyś posadzić tam jakięś kwiaty lepiej by to chyba wygladało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Bardzo fajny render. Dywanik robiłeś z jakiegoś tutka, czy raczej z własnej koncepcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 14 Październik 2011 Autor Share Napisano 14 Październik 2011 Godzil: dzięki thecrev:dzięki, yo odbicie na sofie to światło które pada z okna 3d_operator: dywan to akurat test hair and fur, który sam robiłem najważniejszy jest styling. tutaj masz ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi