Zernat Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Witam. Jak mogę "wsadzić" jedną scenę do drugiej ? Jestem pewien że ktoś już o to pytał ale nie mogę nic znaleźć :/ Mam maxa 11. Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 File->Merge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 14 Październik 2011 Autor Share Napisano 14 Październik 2011 Wielkie dzięki za pomoc, działa :) Poszedł reput ^.^ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 o ile pamiętam są tez skrypty umożliwiające "ctrlC + ctrV" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iwan Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 o ile pamiętam są tez skrypty umożliwiające "ctrlC + ctrV" Np http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/copy-and-paste-objects Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi