Gość BlackSwarm Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Witajcie. Jestem nowy na forum. Problem polega na tym: Zainstalowałem sobie trial wersji 2012, i chciałem ją uruchomić. Mianowicie przy włączaniu pliku 3dsmax.exe wyświetla mi się taki komunikat : Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest równoczesna, albo niepoprawna. Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji, lub przy użyciu narzędzia wiersza polecenia sxtrace.exe. Proszę Was, pomóżcie, bo chciałbym sobie coś popróbować owym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 A próbowałeś odinstalować i ponownej instalacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BlackSwarm Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Tak, nawet po kilkra razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 A chciało ci się?:) Może instalka jest walnięta. Spróbuj ściągnąć z innego źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Sprawdź czy nie jest to wersja 64 bit a masz system 32 bit, albo odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurnik Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 A chciało ci się?:) Może instalka jest walnięta. Spróbuj ściągnąć z innego źródła. hehe, ściągnij z oficjalnego źródła lub pożycz płytę od kogoś kto ma maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi