Napisano 17 Październik 201113 l Witam! O to ulepszona wersja mam nadzieje sceny która juz kiedys przedstawialem .. prosze o krytyke ;)) sketchup + vray , postpro : photoshop pozdrawiam:)
Napisano 17 Październik 201113 l Jak dla mnie projekt salonu i jego "bogactwo", oraz kolorystyka spowodowała by u mnie conajmniej depresje. Niewiem czy chciałbyś w czymś takim mieszka, ale ja napewno nie. Za to render jak dla mnie bardzo przekonywujący.
Napisano 17 Październik 201113 l Autor hehe, tu raczej chodzilo mi o wyrazenie pewnego klimatu i minimalizmu;) dzieki za odp;)
Napisano 17 Październik 201113 l Na pewno barcelona chair tak nie wygląda :P Jeśli się nie mylę to dodałeś teksturę na zwykłego boxa. Minimalizm jest owszem, ale klimatu brak, tekstury są słabej jakości i brzydko wyglądają, światło za półką też jest niezbyt ładne. Widok hmm poszukałbym czegoś innego, na tle światło pada z prawej strony, jest mocne i pomarańczowe, u ciebie jest słabe i niebieskie, nie rzuca ostrych cieni. Szyby trzymają się w powietrzu, nie widzę ram/framug. Co do minimalistycznego wystroju wypowiem się również, zdjęcia M.M. zupełnie tu nie pasują. No, to by było na tyle ode mnie, pracuj dalej! Pozdrawiam ;)
Napisano 17 Październik 201113 l to takie są teraz trendy w architekturze, żeby pokój wyglądał jak schron przeciwatomowy? mnie osobiście zlewający się ze ścianą betonowy sufit zupełnie nie przypadł do gustu. zresztą tekstura obu jest dla mnie jakaś ... meh... ;)
Napisano 18 Październik 201113 l Sam concept mi sie podoba, ponieważ sam kiedyą podobny robiłem ale nic z tego nie wyszło, barcelonka to prawda wygląd troche jak box z texturą zajrzyj do mojego tematu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=78835 masz tu w prawdzie siatke krzesełka ale po smoth jak chce moge sie postarać i przesłać screeny bez smotha, 2 sprawa to oświetlnie,3 okna i to co za nimi, 4 lampa ma nie realistyczny materiał no i szafki jakies takie, no nic pracuj dalej może coś z tego bedzie.
Napisano 18 Październik 201113 l Autor dzieki za rady , krytyke .;))) napewno mi to pomoze;) pozdrawiam