filo7 Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Witam! O to ulepszona wersja mam nadzieje sceny która juz kiedys przedstawialem .. prosze o krytyke ;)) sketchup + vray , postpro : photoshop pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsi-fixi Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Jak dla mnie projekt salonu i jego "bogactwo", oraz kolorystyka spowodowała by u mnie conajmniej depresje. Niewiem czy chciałbyś w czymś takim mieszka, ale ja napewno nie. Za to render jak dla mnie bardzo przekonywujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filo7 Napisano 17 Październik 2011 Autor Share Napisano 17 Październik 2011 hehe, tu raczej chodzilo mi o wyrazenie pewnego klimatu i minimalizmu;) dzieki za odp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Na pewno barcelona chair tak nie wygląda :P Jeśli się nie mylę to dodałeś teksturę na zwykłego boxa. Minimalizm jest owszem, ale klimatu brak, tekstury są słabej jakości i brzydko wyglądają, światło za półką też jest niezbyt ładne. Widok hmm poszukałbym czegoś innego, na tle światło pada z prawej strony, jest mocne i pomarańczowe, u ciebie jest słabe i niebieskie, nie rzuca ostrych cieni. Szyby trzymają się w powietrzu, nie widzę ram/framug. Co do minimalistycznego wystroju wypowiem się również, zdjęcia M.M. zupełnie tu nie pasują. No, to by było na tyle ode mnie, pracuj dalej! Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinnerslayer Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 to takie są teraz trendy w architekturze, żeby pokój wyglądał jak schron przeciwatomowy? mnie osobiście zlewający się ze ścianą betonowy sufit zupełnie nie przypadł do gustu. zresztą tekstura obu jest dla mnie jakaś ... meh... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Sam concept mi sie podoba, ponieważ sam kiedyą podobny robiłem ale nic z tego nie wyszło, barcelonka to prawda wygląd troche jak box z texturą zajrzyj do mojego tematu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=78835 masz tu w prawdzie siatke krzesełka ale po smoth jak chce moge sie postarać i przesłać screeny bez smotha, 2 sprawa to oświetlnie,3 okna i to co za nimi, 4 lampa ma nie realistyczny materiał no i szafki jakies takie, no nic pracuj dalej może coś z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filo7 Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 dzieki za rady , krytyke .;))) napewno mi to pomoze;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi