CzAk1 Napisano 18 Październik 2011 Napisano 18 Październik 2011 Do Sieci trafił pełen trailer do wspólnego filmu Stevena Spielberga i Petera Jacksona: Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn. Oprócz tego w rozszerzeniu wiadomości znajdziecie również trzy nagrania z produkcji filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2044
_Arti_ Napisano 18 Październik 2011 Napisano 18 Październik 2011 A niech mnie, bajka dzieciństwa powraca. Mam w głowię pewną akcję jak Tintin został w odpiętym wagonie pociągu i musiał z tego wagonu wyskoczyć. To były czasy :D
plasti Napisano 18 Październik 2011 Napisano 18 Październik 2011 swietnie to wyglada, az dziwo ze nie robili wokol tego mega szumu i kupy reklam, dopiero pare miesiecy temu sie o tym dowidziedzialem, a o tronie czy avatarze se wiedzialo juz rok wczesniej :] grafika miazdzy, jedyne co mi nie pasowalo to moment zatoniecia statku i nalotu na wode, wygladala bardziej jak rtec przez moment, ale pozatym szczeka opada :]
Sayja Napisano 19 Październik 2011 Napisano 19 Październik 2011 Nie chodzi o świetną grafikę - wiadomo jak Spielberg robi filmy przygodowe tego typu ;)
mateusz_s Napisano 19 Październik 2011 Napisano 19 Październik 2011 czy ten w okularkach i czerwonym surducie to Pan Kleks?
plasti Napisano 19 Październik 2011 Napisano 19 Październik 2011 ja tej bajki niestety nieogladalem, tak wiec patrze na aspekt wykonawczy :]
AccessX Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 Grafika bardzo ładna. Pomysł ciekawy, i ciekaw jestem pelnometrażówki :).
AccessX Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 Dla zainteresowanych: http://www.filmweb.pl/news/Pierwsza+polska+recenzja+%22Przyg%C3%B3d+Tintina%22-78983
Rekomendowane odpowiedzi