Napisano 23 Październik 201113 l Cześć! Nareszcie udało mi się zakończyć mój projekt trójwymiarowego serwisu społecznościowego. Prace nad serwisem ruszyły około 4 lata temu, a po drodze dwa razy zaczynałem od nowa ;-) Aplikacja zrealizowana jest w technologii Adobe Flash (Player 10), za renderowanie obiektów 3D odpowiada biblioteka PaperVision3D - kiedy zaczynałem o Molehillu i Stage3D nawet nie słyszałem ;) Jeśli dobrze pójdzie, to projekt ten w niedalekim czasie stanie się moją pracą magisterską. Serwis można zobaczyć pod następującym adresem: http://www.puppets3d.com Ze względu na rozmiar przedsięwzięcia występowanie drobnych uniedogodnień jest pewne - byłbym wdzięczny za każdy feedback. Zapraszam do komentowania i pozdrawiam!
Napisano 23 Październik 201113 l Ciekawie wygląda, jednak ta postać jest jak dla mnie zbyt kanciasta. Lepiej by się sprawdziły tego typu: Xbox Live 1, Xbox Live 2, Xbox Live 3.
Napisano 23 Październik 201113 l Kanciastość jest teraz w cenie, bo wszędzie można spotkać gładkość ;] good job Michał! :)
Napisano 15 Luty 201312 l Autor Cześć, po opublikowaniu pierwszej wersji mojej aplikacji zebrałem trochę opinii o doświadczeniach użytkowników i zlokalizowałem elementy wymagające poprawy. Oprócz wyeliminowania sporej ilości mniejszych i większych błędów zmieniłem trochę design. Zamieszczam poniżej parę wektorów z projektu: Ponadto istnieje teraz możliwość tworzenia scenek w trybie gościa, konto w serwisie nie jest konieczne do zamieszczenia monologu lub dialogu kukiełek. Mam nadzieję, że dzięki temu zabiegowi potencjalni odbiorcy stworzą swój content i wyślą go znajomym. Planuję obecnie skromną akcję reklamową. Zapraszam do wypróbowania aplikacji.
Napisano 26 Luty 201312 l Oglądałem filmik. Fajny pomysł dla nieśmiałych osób na okazaniu uczuć drugiej osobie na przykład :) Duży plus za wiarę przez te 4 lata i w końcu doprowadzenie projektu do tego miejsca. Peace!