Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć!

Nareszcie udało mi się zakończyć mój projekt trójwymiarowego serwisu społecznościowego.

Prace nad serwisem ruszyły około 4 lata temu, a po drodze dwa razy zaczynałem od nowa ;-) Aplikacja zrealizowana jest w technologii Adobe Flash (Player 10), za renderowanie obiektów 3D odpowiada biblioteka PaperVision3D - kiedy zaczynałem o Molehillu i Stage3D nawet nie słyszałem ;) Jeśli dobrze pójdzie, to projekt ten w niedalekim czasie stanie się moją pracą magisterską.

Serwis można zobaczyć pod następującym adresem:

http://www.puppets3d.com

Ze względu na rozmiar przedsięwzięcia występowanie drobnych uniedogodnień jest pewne - byłbym wdzięczny za każdy feedback.

Zapraszam do komentowania i pozdrawiam!

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kanciastość jest teraz w cenie, bo wszędzie można spotkać gładkość ;]

good job Michał! :)

Napisano
  • Autor

Cześć,

po opublikowaniu pierwszej wersji mojej aplikacji zebrałem trochę opinii o doświadczeniach użytkowników i zlokalizowałem elementy wymagające poprawy. Oprócz wyeliminowania sporej ilości mniejszych i większych błędów zmieniłem trochę design. Zamieszczam poniżej parę wektorów z projektu:

wektory01.png

Ponadto istnieje teraz możliwość tworzenia scenek w trybie gościa, konto w serwisie nie jest konieczne do zamieszczenia monologu lub dialogu kukiełek. Mam nadzieję, że dzięki temu zabiegowi potencjalni odbiorcy stworzą swój content i wyślą go znajomym. Planuję obecnie skromną akcję reklamową.

Zapraszam do wypróbowania aplikacji.

Napisano

Oglądałem filmik. Fajny pomysł dla nieśmiałych osób na okazaniu uczuć drugiej osobie na przykład :)

Duży plus za wiarę przez te 4 lata i w końcu doprowadzenie projektu do tego miejsca.

Peace!