Dmk Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Hmm kiedyś w teczce zrobiłem na kalce szkielet i mięśnie lwa, postanowiłem to pociągnąć dalej, a po wypracowaniu paru rzeczy przeniose to na jeszcze ciekawsze wariacje. Tak na dobrą sprawę to już widzę kilka błędów, których nie poprawię bo 1. zauważyłem za późno 2. po prostu rysuje dla samego rysowania ;D A zacząłem z bardzo prostego powodu... muszę zabić czas czekając na rendery ^^ I wykluwa się od 2 dni powoli kartonik 100x70cm. Stwierdziłem, że się podziele na forum ;) Pozdrawiam ;) Większe po kliknieciu w poniższy. Edytowane 3 Listopad 2011 przez Dmk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 a to pies będzie czy lew? ;) niech Ci się długo renderuje ;P bo chętnie zobaczę ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 28 Październik 2011 Autor Share Napisano 28 Październik 2011 właśnie cholera pies jest w środku, a tu miał być lew, to jest właśnie ten błąd o którym pisałem, lew ma za długi pysk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Koronkowa robota, obyś tego nie przemęczył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 rendery trwają więc... łupdejt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi