Napisano 12 Listopad 201113 l mam pytanko jak poradzić sobie z interakcją vray fur z innymi obiektami w statycznej scenie? chodzi konkretnie o to że gdy np. dodaję sferę w okolicę futra to jego włosy ją przebijają jak stworzyć interakcję miedzy tymi obiektami? tak żeby włosy futra układały sie w naturalny sposób wokół sfery? vray fur przypisany jest do Helixa który skonwertowałem do editable poly drugi obiekt to zwykła sfera scena statyczna
Napisano 12 Listopad 201113 l Można by namalować mapke czarno białą i podpiąć do fura w slot mapy np length.
Napisano 12 Listopad 201113 l mam pytanko jak poradzić sobie z interakcją vray fur z innymi obiektami w statycznej scenie? Jeśli to Vray 2 to Vray DistanceTex załatwi sprawę: [ATTACH=CONFIG]82941[/ATTACH] http://dl.dropbox.com/u/5046471/_scene.swf
Napisano 12 Listopad 201113 l Autor Jeśli to Vray 2 to Vray DistanceTex załatwi sprawę bardziej łopatologicznie się nie dało : ) za co serdecznie dziękuję, dziś nie miałem czasu ale jutro na pewno potestuję dzięki!