voocoder Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 mam pytanko jak poradzić sobie z interakcją vray fur z innymi obiektami w statycznej scenie? chodzi konkretnie o to że gdy np. dodaję sferę w okolicę futra to jego włosy ją przebijają jak stworzyć interakcję miedzy tymi obiektami? tak żeby włosy futra układały sie w naturalny sposób wokół sfery? vray fur przypisany jest do Helixa który skonwertowałem do editable poly drugi obiekt to zwykła sfera scena statyczna
arturprx2 Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Można by namalować mapke czarno białą i podpiąć do fura w slot mapy np length.
ApaczoS Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 mam pytanko jak poradzić sobie z interakcją vray fur z innymi obiektami w statycznej scenie? Jeśli to Vray 2 to Vray DistanceTex załatwi sprawę: [ATTACH=CONFIG]82941[/ATTACH] http://dl.dropbox.com/u/5046471/_scene.swf 1
voocoder Napisano 12 Listopad 2011 Autor Napisano 12 Listopad 2011 Jeśli to Vray 2 to Vray DistanceTex załatwi sprawę bardziej łopatologicznie się nie dało : ) za co serdecznie dziękuję, dziś nie miałem czasu ale jutro na pewno potestuję dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi