halogen Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 mam taki problem: poniewaz wczesniej nieuzywalem brazila to niewiem jak na nim dzialac, zajnstalowalem go, i dziala, ale gdzie on jest? w rendering(jesli tak to ja go niemoge znalezdz), moze tam cos sie zmiena na brazil w funkcijach renderowania?prosze o pomoc. thx [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > halogen]
Allucard Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 hmm skąd wiesz ze działa. po 1 zmien standardowy render na Brazila RENDERING->RENDER->COMMON-> ASSIGN RENDERER. Ale tak na marginesie to radze poczytac regulamin: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6271 Bo jak Moderator to zobaczy albo admin to chłopie tzymaj sie :P
halogen Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 chyba wiem heheh, jak sie laduje max to widac taki prostokat niebieski (podczas wlaczenia maxa 5) po tym szybko pojawia sie taki sam gdzie pisze brazil, wiec chyba chodzi.
halogen Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 ja odrazu chce powiedziec ze na renderingu nieznam sie wogule! nigdy wczesniej sie w nim niebawilem. i mam takie pytanie gdzie znajduje sie w renderingu ta opcija common?
Gość User190 Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Wciśnij F10 i szukaj w okolicach góry :) ;)
halogen Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 hahaha to akurat wiem, ja sie tylko pytam gdzie sie zmienia common na brazil
Marcin Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 a takie pytanie ..... po grzyba co Błazeł ? skoro nawet rendera nie umiesz zmienic....
halogen Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 nieumiem, nigdy specijalnie sie nieinteresowalem renderingiem. nieukrywam ze nieznam sie na nim. a czy to tak trudno powiedziec gdzie sie to zmienia ?
halogen Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 sam juz sobie znalazlem, dzieki za pomoc k**** dobrzy ludzie
Marcin Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 a juz ci robilem screena :D ale poco te slownictwo ?
Gość User190 Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Halogen - ale friendshipem rzuciłeś.. o jaaaa... myśleliśmy po prostu, że to na tyle proste, że dasz radę.. sorki, jeśli Cię przeceniliśmy! Ja chciałem pomóc...
fotoas Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 co za debata...:) .. haha nic tylko sie ujarac Halogen_ .. przydaloby ci sie troszke cierpliwosci i wiary w siebie takie tematy byly juz podejmowane na forum nie pamietam ile razy wstyd tak pytac o cos co bylo juz na forum dont you fink ? :) adios
Marcin Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 dajcie juz mu spokuj :P za szybko czegos oczekiwal i tyle....a forum niejest od tego zeby dawac tu tematy \"do czego jest ten przycisk ?\" konierc problem juz dawno rozwiazany
Rekomendowane odpowiedzi