voocoder Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Wraca jak bumerang temat który chyba najbardziej mnie ogranicza w pracy na tą chwilę konkretnie: mam taki kształt utworzony z line: [ATTACH=CONFIG]82999[/ATTACH] uwaga będzie łopatologicznie ; ) : jak zagęścić taką siatke liniami w poziomie? te pionowe zagęszczają się w miarę zwiększania parametru "Steps" a czy da się jakoś w analogiczny sposób zagęścić ta siatkę w drugiej płaszczyźnie? nie upieram się akurat przy stosowaniu Line ale jest to dla mnie najwygodniejsze, wiem że można zrobić Plane - zagęścić go sobie w każdą stronę do woli - przekonwertować do editable poly i wyginać, modelować z tego dalej, sęk w tym że do obiektu który próbuję finalnie stworzyć najlepiej pasowałoby wyjście od Line zatem: czy jest w ogóle możliwość takiego zagęszczenia, czy zapomnieć o tym i stosować tą drugą metodę?
pecet Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Wejść w editable poly i zaznaczyć wszystkie pionowe edge a następnie za pomocą connecta wrzucić tyle poziomych lini ile sobie wymarzyłeś. 1
voocoder Napisano 15 Listopad 2011 Autor Napisano 15 Listopad 2011 tak samo proste jak skuteczne - mała rzecz a cieszy : ) dzięki
Rekomendowane odpowiedzi